FM ELECTRONICS

Contactgegevens FM ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FM ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FM ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIESTRAAT 15; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56201022 (+32-56201022) 56201022 (+32-56201022)

Fax (fax): +32 (4) 679-49-78 +32 (4) 679-49-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FM ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FM ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FM ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FM ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FM ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FM ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FM ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FM ELECTRONICS
Products information FM ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE05504119873
Ondernemingsnummer: 4475524902
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FM ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for FM ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FM ELECTRONICS
Addition kinds of activities for FM ELECTRONICS

20240303. Ices, gearomatiseerd (bevroren dessert) | Ices, flavored (frozen dessert)
20870000. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
39110304. Afwerkingen voor kegels, paraplu's, enz .: edelmetaal | Trimmings for canes, umbrellas, etc.: precious metal
50870601. Caskets | Caskets
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij FM ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FM ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FM ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FM ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van FM ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of FM ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FM ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor FM ELECTRONICS. FM ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FM ELECTRONICS. Leave a respond for FM ELECTRONICS. FM ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FM ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten FM ELECTRONICS
Location of FM ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of FM ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come FM ELECTRONICS FM ELECTRONICS: BJORN ROMBAUT | Peclers E | CAR ONE | ANNE L. LEJEUNE | SMG

Other related companies as FM ELECTRONICS: BJORN ROMBAUT | Peclers E | CAR ONE | ANNE L. LEJEUNE | SMG

FM ELECTRONICS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FM ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05504119873. Het bedrijf FM ELECTRONICS bevindt zich op het adres: LEIESTRAAT 15; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van FM ELECTRONICS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FM ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FM ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van FM ELECTRONICS op de kaart.

FM ELECTRONICS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FM ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE05504119873. The company FM ELECTRONICS is located at the address: LEIESTRAAT 15; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of FM ELECTRONICS is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FM ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of FM ELECTRONICS, open positions, location of FM ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FM ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FM ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FM ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FM ELECTRONICS, employees, financial statistics.