BEL CONCEPT

Contactgegevens BEL CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEL CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEL CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COMMERCE 40; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83220441 (+32-83220441) 83220441 (+32-83220441)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEL CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEL CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEL CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEL CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEL CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEL CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEL CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEL CONCEPT
Products information BEL CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEL CONCEPT
(Get full report from official database of BE for BEL CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEL CONCEPT
Addition kinds of activities for BEL CONCEPT

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
15420402. Brandstationsbouw | Fire station construction
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
39999921. Bubbelbaden | Hot tubs
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij BEL CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEL CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEL CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEL CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van BEL CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of BEL CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEL CONCEPT. Laat een reactie achter voor BEL CONCEPT. BEL CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEL CONCEPT. Leave a respond for BEL CONCEPT. BEL CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEL CONCEPT op de google maps. Adres en contacten BEL CONCEPT
Location of BEL CONCEPT on the google maps. Address and contacts of BEL CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come BEL CONCEPT BEL CONCEPT: Symbol Technologies International | DELRUE GUY | GLOBAL ASSURANCES | DENBOOT GEBROEDERS | BIJ FIENTJE

Other related companies as BEL CONCEPT: Symbol Technologies International | DELRUE GUY | GLOBAL ASSURANCES | DENBOOT GEBROEDERS | BIJ FIENTJE

BEL CONCEPT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEL CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf BEL CONCEPT bevindt zich op het adres: RUE DU COMMERCE 40; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van BEL CONCEPT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEL CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEL CONCEPT, openstaande posities, locatie van BEL CONCEPT op de kaart.

BEL CONCEPT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEL CONCEPT, company assigned to the tax number BE09778625488. The company BEL CONCEPT is located at the address: RUE DU COMMERCE 40; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of BEL CONCEPT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEL CONCEPT is not available. You also can look at reviews of BEL CONCEPT, open positions, location of BEL CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEL CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEL CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEL CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEL CONCEPT, employees, financial statistics.