GOLDEN EYES

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • GOLDEN EYES
Private companiesCoal Mining • GOLDEN EYES

Contactgegevens GOLDEN EYES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLDEN EYES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLDEN EYES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MERIDIEN 65; 1210; BRUXELLES-SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22237985 (+32-22237985) 22237985 (+32-22237985)

Fax (fax): +32 (12) 435-33-78 +32 (12) 435-33-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLDEN EYES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLDEN EYES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLDEN EYES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLDEN EYES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLDEN EYES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLDEN EYES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLDEN EYES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLDEN EYES
Products information GOLDEN EYES

BTW identificatienummer (tax): BE08692626953
Ondernemingsnummer: 6100677490
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Enfilage, Boutons de Manchette, Expertise, Horloges, Bagues, Diamants, Montres, Pierres Précieuses, Boucles d'Oreilles, Orfèvrerie en Or, Perles, Pierres Semi-Précieuses, Gravures, Bracelets, Colliers.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLDEN EYES
(Get full report from official database of BE for GOLDEN EYES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLDEN EYES
Addition kinds of activities for GOLDEN EYES

738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
59439903. Schoolspullen | School supplies
79110102. Discotheque, met uitzondering van alcoholische dranken | Discotheque, except those serving alcoholic beverages

Werken bij GOLDEN EYES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLDEN EYES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLDEN EYES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLDEN EYES. Looking for open vacancies in other companies

  • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van GOLDEN EYES in sociale netwerken
Look for responds of GOLDEN EYES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLDEN EYES. Laat een reactie achter voor GOLDEN EYES. GOLDEN EYES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLDEN EYES. Leave a respond for GOLDEN EYES. GOLDEN EYES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLDEN EYES op de google maps. Adres en contacten GOLDEN EYES
Location of GOLDEN EYES on the google maps. Address and contacts of GOLDEN EYES

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLDEN EYES GOLDEN EYES: Van Puym & Zn | BOULANGER MARCEL | VERZEKERINGEN FREDERICKX | P. DREESSEN | BOULEZ ROGER

Other related companies as GOLDEN EYES: Van Puym & Zn | BOULANGER MARCEL | VERZEKERINGEN FREDERICKX | P. DREESSEN | BOULEZ ROGER

GOLDEN EYES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLDEN EYES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08692626953. Het bedrijf GOLDEN EYES bevindt zich op het adres: RUE DU MERIDIEN 65; 1210; BRUXELLES-SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 851,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Enfilage, Boutons de Manchette, Expertise, Horloges, Bagues, Diamants, Montres, Pierres Précieuses, Boucles d'Oreilles, Orfèvrerie en Or, Perles, Pierres Semi-Précieuses, Gravures, Bracelets, Colliers..
De hoofdactiviteit van GOLDEN EYES is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLDEN EYES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLDEN EYES, openstaande posities, locatie van GOLDEN EYES op de kaart.

GOLDEN EYES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLDEN EYES, company assigned to the tax number BE08692626953. The company GOLDEN EYES is located at the address: RUE DU MERIDIEN 65; 1210; BRUXELLES-SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 851,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Enfilage, Boutons de Manchette, Expertise, Horloges, Bagues, Diamants, Montres, Pierres Précieuses, Boucles d'Oreilles, Orfèvrerie en Or, Perles, Pierres Semi-Précieuses, Gravures, Bracelets, Colliers..
The main activity of GOLDEN EYES is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLDEN EYES is not available. You also can look at reviews of GOLDEN EYES, open positions, location of GOLDEN EYES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLDEN EYES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLDEN EYES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLDEN EYES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLDEN EYES, employees, financial statistics.