ON-LINE ELECTRONICS

Contactgegevens ON-LINE ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ON-LINE ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ON-LINE ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINKELSTRAAT 79; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52399070 (+32-52399070) 52399070 (+32-52399070)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ON-LINE ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ON-LINE ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ON-LINE ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ON-LINE ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ON-LINE ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ON-LINE ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ON-LINE ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ON-LINE ELECTRONICS
Products information ON-LINE ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Mat茅riel d'Automatisation.

Product categorie (product category): Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ON-LINE ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for ON-LINE ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ON-LINE ELECTRONICS
Addition kinds of activities for ON-LINE ELECTRONICS

274106. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
492402. Gaskrachters | Gas power marketers
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
621199. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
17990104. Spa-installatie of bubbelbadinstallatie of -constructie | Spa or hot tub installation or construction
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
38239907. Kernreactor controles | Nuclear reactor controls
51980100. verven | Paints
79991514. Wax museum, commercieel | Wax museum, commercial

Werken bij ON-LINE ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ON-LINE ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ON-LINE ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ON-LINE ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

Zoek naar antwoorden van ON-LINE ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of ON-LINE ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ON-LINE ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor ON-LINE ELECTRONICS. ON-LINE ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ON-LINE ELECTRONICS. Leave a respond for ON-LINE ELECTRONICS. ON-LINE ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ON-LINE ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten ON-LINE ELECTRONICS
Location of ON-LINE ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of ON-LINE ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come ON-LINE ELECTRONICS ON-LINE ELECTRONICS: FLDERAVET SA | LUC VERBIST | Van Moer S | MUST FINANCE | REDUMA

Other related companies as ON-LINE ELECTRONICS: FLDERAVET SA | LUC VERBIST | Van Moer S | MUST FINANCE | REDUMA

ON-LINE ELECTRONICS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ON-LINE ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf ON-LINE ELECTRONICS bevindt zich op het adres: WINKELSTRAAT 79; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
De hoofdactiviteit van ON-LINE ELECTRONICS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ON-LINE ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ON-LINE ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van ON-LINE ELECTRONICS op de kaart.

ON-LINE ELECTRONICS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ON-LINE ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE05469512939. The company ON-LINE ELECTRONICS is located at the address: WINKELSTRAAT 79; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. List of products are Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
The main activity of ON-LINE ELECTRONICS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ON-LINE ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of ON-LINE ELECTRONICS, open positions, location of ON-LINE ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ON-LINE ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ON-LINE ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ON-LINE ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ON-LINE ELECTRONICS, employees, financial statistics.