CARRELAGES BODSON

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • CARRELAGES BODSON
Private companiesEducational Services • CARRELAGES BODSON

Contactgegevens CARRELAGES BODSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRELAGES BODSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRELAGES BODSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ARDENNES 3; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43845786 (+32-43845786) 43845786 (+32-43845786)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRELAGES BODSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRELAGES BODSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRELAGES BODSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRELAGES BODSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRELAGES BODSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRELAGES BODSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRELAGES BODSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRELAGES BODSON
Products information CARRELAGES BODSON

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Carreleurs.. Produits & Services: Chapes.. Produits: Pierres Naturelles, Planchers, Rev锚tement de Sol en Marbre. Services: Service de R茅parations.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRELAGES BODSON
(Get full report from official database of BE for CARRELAGES BODSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRELAGES BODSON
Addition kinds of activities for CARRELAGES BODSON

6361. Titel verzekering | Title insurance
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film

Werken bij CARRELAGES BODSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRELAGES BODSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRELAGES BODSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRELAGES BODSON. Looking for open vacancies in other companies

 • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

 • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

 • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

 • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

 • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

 • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

 • Docent Nederlands (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

 • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

 • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VISFUIK

  Type: Flexijob

  Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van CARRELAGES BODSON in sociale netwerken
Look for responds of CARRELAGES BODSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRELAGES BODSON. Laat een reactie achter voor CARRELAGES BODSON. CARRELAGES BODSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRELAGES BODSON. Leave a respond for CARRELAGES BODSON. CARRELAGES BODSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRELAGES BODSON op de google maps. Adres en contacten CARRELAGES BODSON
Location of CARRELAGES BODSON on the google maps. Address and contacts of CARRELAGES BODSON

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRELAGES BODSON CARRELAGES BODSON: T.V.N. Elektro Systems | NORTH SEA FERRIES | B.C. FLEUR BLEUE ANDERL. | RENT A CAR | G. STEVENS

Other related companies as CARRELAGES BODSON: T.V.N. Elektro Systems | NORTH SEA FERRIES | B.C. FLEUR BLEUE ANDERL. | RENT A CAR | G. STEVENS

CARRELAGES BODSON is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRELAGES BODSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf CARRELAGES BODSON bevindt zich op het adres: RUE DES ARDENNES 3; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. Lijst met producten zijn Activit茅s: Carreleurs.. Produits & Services: Chapes.. Produits: Pierres Naturelles, Planchers, Rev锚tement de Sol en Marbre. Services: Service de R茅parations.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van CARRELAGES BODSON is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRELAGES BODSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRELAGES BODSON, openstaande posities, locatie van CARRELAGES BODSON op de kaart.

CARRELAGES BODSON is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARRELAGES BODSON, company assigned to the tax number BE09098571777. The company CARRELAGES BODSON is located at the address: RUE DES ARDENNES 3; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. List of products are Activit茅s: Carreleurs.. Produits & Services: Chapes.. Produits: Pierres Naturelles, Planchers, Rev锚tement de Sol en Marbre. Services: Service de R茅parations.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of CARRELAGES BODSON is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRELAGES BODSON is not available. You also can look at reviews of CARRELAGES BODSON, open positions, location of CARRELAGES BODSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRELAGES BODSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRELAGES BODSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRELAGES BODSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRELAGES BODSON, employees, financial statistics.