ANTIEK BOUW

Contactgegevens ANTIEK BOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTIEK BOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTIEK BOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KRISPIJNSTRAAT 9; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57216868 (+32-57216868) 57216868 (+32-57216868)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTIEK BOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTIEK BOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTIEK BOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTIEK BOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTIEK BOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTIEK BOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTIEK BOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTIEK BOUW
Products information ANTIEK BOUW

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Pose de marbre, Carreleurs, Pose de Pierres Naturelles, Pose de Linol茅um.. Produits: Rev锚tements de Sol en Bois. Services: Service de Livraison, Pose de Sols.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Pinceaux & Brosses, Ciment, Isolation.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTIEK BOUW
(Get full report from official database of BE for ANTIEK BOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTIEK BOUW
Addition kinds of activities for ANTIEK BOUW

20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
30691501. Bussen, rubber | Bushings, rubber
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation

Werken bij ANTIEK BOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTIEK BOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTIEK BOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTIEK BOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ANTIEK BOUW in sociale netwerken
Look for responds of ANTIEK BOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTIEK BOUW. Laat een reactie achter voor ANTIEK BOUW. ANTIEK BOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTIEK BOUW. Leave a respond for ANTIEK BOUW. ANTIEK BOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTIEK BOUW op de google maps. Adres en contacten ANTIEK BOUW
Location of ANTIEK BOUW on the google maps. Address and contacts of ANTIEK BOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTIEK BOUW ANTIEK BOUW: CONSTANT VANDENHENDE | SAS SECURITY | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | DEDEURWAERDER R | HUBERT VANVINCKENROYE

Other related companies as ANTIEK BOUW: CONSTANT VANDENHENDE | SAS SECURITY | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | DEDEURWAERDER R | HUBERT VANVINCKENROYE

ANTIEK BOUW is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTIEK BOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf ANTIEK BOUW bevindt zich op het adres: SINT-KRISPIJNSTRAAT 9; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Pose de marbre, Carreleurs, Pose de Pierres Naturelles, Pose de Linol茅um.. Produits: Rev锚tements de Sol en Bois. Services: Service de Livraison, Pose de Sols.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Pinceaux & Brosses, Ciment, Isolation..
De hoofdactiviteit van ANTIEK BOUW is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTIEK BOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTIEK BOUW, openstaande posities, locatie van ANTIEK BOUW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTIEK BOUW is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTIEK BOUW, company assigned to the tax number BE01880004882. The company ANTIEK BOUW is located at the address: SINT-KRISPIJNSTRAAT 9; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Rev锚tements pour sols and murs. Rev锚tements de sols and murs. List of products are Activit茅s: Pose de marbre, Carreleurs, Pose de Pierres Naturelles, Pose de Linol茅um.. Produits: Rev锚tements de Sol en Bois. Services: Service de Livraison, Pose de Sols.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Pinceaux & Brosses, Ciment, Isolation..
The main activity of ANTIEK BOUW is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTIEK BOUW is not available. You also can look at reviews of ANTIEK BOUW, open positions, location of ANTIEK BOUW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTIEK BOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTIEK BOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTIEK BOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTIEK BOUW, employees, financial statistics.