SAUNA HOUSE

Contactgegevens SAUNA HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAUNA HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAUNA HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKEGEMSTRAAT 91; 8720; DENTERGEM (GROOT), België

Telefoon (phone): 56602311 (+32-56602311) 56602311 (+32-56602311)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAUNA HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAUNA HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAUNA HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAUNA HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAUNA HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAUNA HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAUNA HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAUNA HOUSE
Products information SAUNA HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Installation & Entretien: Installation de Sauna, Installation de Jacuzzis.. Produits & Activit茅s: Constructions en bois.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAUNA HOUSE
(Get full report from official database of BE for SAUNA HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAUNA HOUSE
Addition kinds of activities for SAUNA HOUSE

10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
20860302. Frisdrank: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Soft drinks: packaged in cans, bottles, etc.
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans

Werken bij SAUNA HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAUNA HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAUNA HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAUNA HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

Zoek naar antwoorden van SAUNA HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of SAUNA HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAUNA HOUSE. Laat een reactie achter voor SAUNA HOUSE. SAUNA HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAUNA HOUSE. Leave a respond for SAUNA HOUSE. SAUNA HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAUNA HOUSE op de google maps. Adres en contacten SAUNA HOUSE
Location of SAUNA HOUSE on the google maps. Address and contacts of SAUNA HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come SAUNA HOUSE SAUNA HOUSE: BUREAU VAN GINDERACHTER | JEAN-LOUIS FLAMENT | De Meyer M & J Mergan SPRL | Delwarte X | COMBATTANTS (CAFE DES)

Other related companies as SAUNA HOUSE: BUREAU VAN GINDERACHTER | JEAN-LOUIS FLAMENT | De Meyer M & J Mergan SPRL | Delwarte X | COMBATTANTS (CAFE DES)

SAUNA HOUSE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAUNA HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf SAUNA HOUSE bevindt zich op het adres: MARKEGEMSTRAAT 91; 8720; DENTERGEM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Sauna, Installation de Jacuzzis.. Produits & Activit茅s: Constructions en bois.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous..
De hoofdactiviteit van SAUNA HOUSE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAUNA HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAUNA HOUSE, openstaande posities, locatie van SAUNA HOUSE op de kaart.

SAUNA HOUSE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAUNA HOUSE, company assigned to the tax number BE02007446289. The company SAUNA HOUSE is located at the address: MARKEGEMSTRAAT 91; 8720; DENTERGEM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Construction de maisons. List of products are Installation & Entretien: Installation de Sauna, Installation de Jacuzzis.. Produits & Activit茅s: Constructions en bois.. Types de Mat茅riaux: Bains 脿 Remous..
The main activity of SAUNA HOUSE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAUNA HOUSE is not available. You also can look at reviews of SAUNA HOUSE, open positions, location of SAUNA HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAUNA HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAUNA HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAUNA HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAUNA HOUSE, employees, financial statistics.