FLA. JACOB-DEGREVE NV

Contactgegevens FLA. JACOB-DEGREVE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA. JACOB-DEGREVE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA. JACOB-DEGREVE NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Prins Albertln. 77 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-31-16-16 32-51-31-16-16

Fax (fax): 32-51-31-29-44 32-51-31-29-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA. JACOB-DEGREVE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA. JACOB-DEGREVE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA. JACOB-DEGREVE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA. JACOB-DEGREVE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA. JACOB-DEGREVE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA. JACOB-DEGREVE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA. JACOB-DEGREVE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA. JACOB-DEGREVE NV
Products information FLA. JACOB-DEGREVE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01371337890
Ondernemingsnummer: 6900482177
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLA. JACOB-DEGREVE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA. JACOB-DEGREVE NV
(Get full report from official database of BE for FLA. JACOB-DEGREVE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA. JACOB-DEGREVE NV
Addition kinds of activities for FLA. JACOB-DEGREVE NV

208300. Mout | Malt
253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
514908. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
50880105. Schepen | Ships
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management
96610402. Ruimteonderzoek en -technologie, staatsregering | Space research and technology, state government

Werken bij FLA. JACOB-DEGREVE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA. JACOB-DEGREVE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA. JACOB-DEGREVE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA. JACOB-DEGREVE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van FLA. JACOB-DEGREVE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLA. JACOB-DEGREVE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA. JACOB-DEGREVE NV. Laat een reactie achter voor FLA. JACOB-DEGREVE NV. FLA. JACOB-DEGREVE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA. JACOB-DEGREVE NV. Leave a respond for FLA. JACOB-DEGREVE NV. FLA. JACOB-DEGREVE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA. JACOB-DEGREVE NV op de google maps. Adres en contacten FLA. JACOB-DEGREVE NV
Location of FLA. JACOB-DEGREVE NV on the google maps. Address and contacts of FLA. JACOB-DEGREVE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA. JACOB-DEGREVE NV FLA. JACOB-DEGREVE NV: VERSTRAETE | Hintemann R | Michaux Ets et Fils | JOZEF NOBEN | DANIEL VERSYCK

Other related companies as FLA. JACOB-DEGREVE NV: VERSTRAETE | Hintemann R | Michaux Ets et Fils | JOZEF NOBEN | DANIEL VERSYCK

FLA. JACOB-DEGREVE NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA. JACOB-DEGREVE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01371337890. Het bedrijf FLA. JACOB-DEGREVE NV bevindt zich op het adres: Prins Albertln. 77 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLA. JACOB-DEGREVE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA. JACOB-DEGREVE NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA. JACOB-DEGREVE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA. JACOB-DEGREVE NV, openstaande posities, locatie van FLA. JACOB-DEGREVE NV op de kaart.

FLA. JACOB-DEGREVE NV is a company, that was registered 2011 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLA. JACOB-DEGREVE NV, company assigned to the tax number BE01371337890. The company FLA. JACOB-DEGREVE NV is located at the address: Prins Albertln. 77 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLA. JACOB-DEGREVE NV were not found.
The main activity of FLA. JACOB-DEGREVE NV is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA. JACOB-DEGREVE NV is not available. You also can look at reviews of FLA. JACOB-DEGREVE NV, open positions, location of FLA. JACOB-DEGREVE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA. JACOB-DEGREVE NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA. JACOB-DEGREVE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA. JACOB-DEGREVE NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA. JACOB-DEGREVE NV, employees, financial statistics.