VERBEKE-DEVOS

Contactgegevens VERBEKE-DEVOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBEKE-DEVOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBEKE-DEVOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERDERSTRAAT 10BA; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51407098 (+32-51407098) 51407098 (+32-51407098)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBEKE-DEVOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBEKE-DEVOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBEKE-DEVOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBEKE-DEVOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBEKE-DEVOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBEKE-DEVOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBEKE-DEVOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBEKE-DEVOS
Products information VERBEKE-DEVOS

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBEKE-DEVOS
(Get full report from official database of BE for VERBEKE-DEVOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBEKE-DEVOS
Addition kinds of activities for VERBEKE-DEVOS

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
569903. Sportkleding | Sports apparel
22610102. Roller printen van katoenen breedgeweven stoffen | Roller printing of cotton broadwoven fabrics
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor

Werken bij VERBEKE-DEVOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBEKE-DEVOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBEKE-DEVOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBEKE-DEVOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van VERBEKE-DEVOS in sociale netwerken
Look for responds of VERBEKE-DEVOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBEKE-DEVOS. Laat een reactie achter voor VERBEKE-DEVOS. VERBEKE-DEVOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBEKE-DEVOS. Leave a respond for VERBEKE-DEVOS. VERBEKE-DEVOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBEKE-DEVOS op de google maps. Adres en contacten VERBEKE-DEVOS
Location of VERBEKE-DEVOS on the google maps. Address and contacts of VERBEKE-DEVOS

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBEKE-DEVOS VERBEKE-DEVOS: PARC DU TAPIS | FA. VAN LOOVEREN | Yves | Trait d'Union ASBL | AIESEC ULB

Other related companies as VERBEKE-DEVOS: PARC DU TAPIS | FA. VAN LOOVEREN | Yves | Trait d'Union ASBL | AIESEC ULB

VERBEKE-DEVOS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBEKE-DEVOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf VERBEKE-DEVOS bevindt zich op het adres: HERDERSTRAAT 10BA; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van VERBEKE-DEVOS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBEKE-DEVOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBEKE-DEVOS, openstaande posities, locatie van VERBEKE-DEVOS op de kaart.

VERBEKE-DEVOS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBEKE-DEVOS, company assigned to the tax number BE02187347412. The company VERBEKE-DEVOS is located at the address: HERDERSTRAAT 10BA; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of VERBEKE-DEVOS is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBEKE-DEVOS is not available. You also can look at reviews of VERBEKE-DEVOS, open positions, location of VERBEKE-DEVOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBEKE-DEVOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBEKE-DEVOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBEKE-DEVOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBEKE-DEVOS, employees, financial statistics.