VANLERBERGHE-DHONDT

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • VANLERBERGHE-DHONDT
Private companiesInsurance Carriers • VANLERBERGHE-DHONDT

Contactgegevens VANLERBERGHE-DHONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANLERBERGHE-DHONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANLERBERGHE-DHONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOVERSTRAAT 50; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56615402 (+32-56615402) 56615402 (+32-56615402)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANLERBERGHE-DHONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANLERBERGHE-DHONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANLERBERGHE-DHONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANLERBERGHE-DHONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANLERBERGHE-DHONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANLERBERGHE-DHONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANLERBERGHE-DHONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANLERBERGHE-DHONDT
Products information VANLERBERGHE-DHONDT

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Mat茅riaux: Goudron, Asphalte.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANLERBERGHE-DHONDT
(Get full report from official database of BE for VANLERBERGHE-DHONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANLERBERGHE-DHONDT
Addition kinds of activities for VANLERBERGHE-DHONDT

162301. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
39110110. Shirt studs, kostbaar en halfedel metaal of steen | Shirt studs, precious and semiprecious metal or stone
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
51690700. Chemische additieven | Chemical additives
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
72130204. Uniforme levering | Uniform supply

Werken bij VANLERBERGHE-DHONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANLERBERGHE-DHONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANLERBERGHE-DHONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANLERBERGHE-DHONDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van VANLERBERGHE-DHONDT in sociale netwerken
Look for responds of VANLERBERGHE-DHONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANLERBERGHE-DHONDT. Laat een reactie achter voor VANLERBERGHE-DHONDT. VANLERBERGHE-DHONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANLERBERGHE-DHONDT. Leave a respond for VANLERBERGHE-DHONDT. VANLERBERGHE-DHONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANLERBERGHE-DHONDT op de google maps. Adres en contacten VANLERBERGHE-DHONDT
Location of VANLERBERGHE-DHONDT on the google maps. Address and contacts of VANLERBERGHE-DHONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come VANLERBERGHE-DHONDT VANLERBERGHE-DHONDT: Brackeva A | YVES TROSSAERT | Gemeenschapscentrum | ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL | Jacobs A

Other related companies as VANLERBERGHE-DHONDT: Brackeva A | YVES TROSSAERT | Gemeenschapscentrum | ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL | Jacobs A

VANLERBERGHE-DHONDT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANLERBERGHE-DHONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf VANLERBERGHE-DHONDT bevindt zich op het adres: LOVERSTRAAT 50; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Goudron, Asphalte..
De hoofdactiviteit van VANLERBERGHE-DHONDT is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANLERBERGHE-DHONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANLERBERGHE-DHONDT, openstaande posities, locatie van VANLERBERGHE-DHONDT op de kaart.

VANLERBERGHE-DHONDT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANLERBERGHE-DHONDT, company assigned to the tax number BE08053497314. The company VANLERBERGHE-DHONDT is located at the address: LOVERSTRAAT 50; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Goudron, Asphalte..
The main activity of VANLERBERGHE-DHONDT is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANLERBERGHE-DHONDT is not available. You also can look at reviews of VANLERBERGHE-DHONDT, open positions, location of VANLERBERGHE-DHONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANLERBERGHE-DHONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANLERBERGHE-DHONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANLERBERGHE-DHONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANLERBERGHE-DHONDT, employees, financial statistics.