POPPE

Contactgegevens POPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 24; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93679306 (+32-93679306) 93679306 (+32-93679306)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POPPE
Products information POPPE

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POPPE
(Get full report from official database of BE for POPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POPPE
Addition kinds of activities for POPPE

5651. Familie kleding winkels | Family clothing stores
356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only

Werken bij POPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

Zoek naar antwoorden van POPPE in sociale netwerken
Look for responds of POPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POPPE. Laat een reactie achter voor POPPE. POPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POPPE. Leave a respond for POPPE. POPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POPPE op de google maps. Adres en contacten POPPE
Location of POPPE on the google maps. Address and contacts of POPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come POPPE POPPE: Honinckx A | FAMILIALE (LA) MAIDEROP SA | PWA BOCHOLT | J & C MOVIE BVBA | E.P.C.F. JULES BORDET

Other related companies as POPPE: Honinckx A | FAMILIALE (LA) MAIDEROP SA | PWA BOCHOLT | J & C MOVIE BVBA | E.P.C.F. JULES BORDET

POPPE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf POPPE bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 24; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van POPPE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POPPE, openstaande posities, locatie van POPPE op de kaart.

POPPE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is POPPE, company assigned to the tax number BE03474945068. The company POPPE is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 24; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of POPPE is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POPPE is not available. You also can look at reviews of POPPE, open positions, location of POPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POPPE, employees, financial statistics.