HUIS DE MEYER W.

Contactgegevens HUIS DE MEYER W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE MEYER W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE MEYER W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AALTERSEWEG 62; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93744668 (+32-93744668) 93744668 (+32-93744668)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE MEYER W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE MEYER W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE MEYER W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE MEYER W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE MEYER W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE MEYER W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE MEYER W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE MEYER W.
Products information HUIS DE MEYER W.

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE MEYER W.
(Get full report from official database of BE for HUIS DE MEYER W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE MEYER W.
Addition kinds of activities for HUIS DE MEYER W.

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
26730201. Voedselopslag en bevroren voedselzakken, plastic | Food storage and frozen food bags, plastic
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
38229903. Controles, combinatieolie en hydronica | Controls, combination oil and hydronic
38290102. Brandstofdichtheidsmeter, vliegtuigmotor | Fuel densitometers, aircraft engine
49539903. Verbrandingsinstallatie | Incinerator operation
50940201. munten | Coins

Werken bij HUIS DE MEYER W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE MEYER W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE MEYER W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE MEYER W.. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Automation Support Engineer (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

 • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

 • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

 • pizza maker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Domino's Pizza

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

 • Psycholoog (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Tine Bolle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE MEYER W. in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE MEYER W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE MEYER W.. Laat een reactie achter voor HUIS DE MEYER W.. HUIS DE MEYER W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE MEYER W.. Leave a respond for HUIS DE MEYER W.. HUIS DE MEYER W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE MEYER W. op de google maps. Adres en contacten HUIS DE MEYER W.
Location of HUIS DE MEYER W. on the google maps. Address and contacts of HUIS DE MEYER W.

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE MEYER W. HUIS DE MEYER W.: Capricio | ALE LINCENT | BANCONTACT-MISTER CASH | Verschueren J | Vanlommel

Other related companies as HUIS DE MEYER W.: Capricio | ALE LINCENT | BANCONTACT-MISTER CASH | Verschueren J | Vanlommel

HUIS DE MEYER W. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE MEYER W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf HUIS DE MEYER W. bevindt zich op het adres: AALTERSEWEG 62; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire..
De hoofdactiviteit van HUIS DE MEYER W. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE MEYER W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE MEYER W., openstaande posities, locatie van HUIS DE MEYER W. op de kaart.

HUIS DE MEYER W. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE MEYER W., company assigned to the tax number BE01141174316. The company HUIS DE MEYER W. is located at the address: AALTERSEWEG 62; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire..
The main activity of HUIS DE MEYER W. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE MEYER W. is not available. You also can look at reviews of HUIS DE MEYER W., open positions, location of HUIS DE MEYER W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE MEYER W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE MEYER W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE MEYER W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE MEYER W., employees, financial statistics.