HISHI PLASTICS EUROPE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HISHI PLASTICS EUROPE
Private companiesFurniture and Fixtures • HISHI PLASTICS EUROPE

Contactgegevens HISHI PLASTICS EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HISHI PLASTICS EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HISHI PLASTICS EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC INDUSTRIEL DE PETIT-RECHAIN; 4650; HERVE, België

Telefoon (phone): 87313589 (+32-87313589) 87313589 (+32-87313589)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HISHI PLASTICS EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HISHI PLASTICS EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HISHI PLASTICS EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HISHI PLASTICS EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HISHI PLASTICS EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HISHI PLASTICS EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HISHI PLASTICS EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HISHI PLASTICS EUROPE
Products information HISHI PLASTICS EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HISHI PLASTICS EUROPE
(Get full report from official database of BE for HISHI PLASTICS EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HISHI PLASTICS EUROPE
Addition kinds of activities for HISHI PLASTICS EUROPE

393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
17310200. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
35310609. Graafmachines: kabel, clamshell, kraan, derrick, dragline, etc. | Excavators: cable, clamshell, crane, derrick, dragline, etc.
35480105. Weerstand lasers, elektrisch | Resistance welders, electric
38610109. Filmfilm | Motion picture film
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij HISHI PLASTICS EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HISHI PLASTICS EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HISHI PLASTICS EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HISHI PLASTICS EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant textielsector (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

 • Account manager (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

 • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

 • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: OTOMAT

  Type: Vaste Job

  “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

 • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van HISHI PLASTICS EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of HISHI PLASTICS EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HISHI PLASTICS EUROPE. Laat een reactie achter voor HISHI PLASTICS EUROPE. HISHI PLASTICS EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HISHI PLASTICS EUROPE. Leave a respond for HISHI PLASTICS EUROPE. HISHI PLASTICS EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HISHI PLASTICS EUROPE op de google maps. Adres en contacten HISHI PLASTICS EUROPE
Location of HISHI PLASTICS EUROPE on the google maps. Address and contacts of HISHI PLASTICS EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come HISHI PLASTICS EUROPE HISHI PLASTICS EUROPE: KAPSALON N.B. | IL GELATO | GEMEENTEBESTUUR | FERME LE TILLEUL H-D | CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

Other related companies as HISHI PLASTICS EUROPE: KAPSALON N.B. | IL GELATO | GEMEENTEBESTUUR | FERME LE TILLEUL H-D | CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

HISHI PLASTICS EUROPE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HISHI PLASTICS EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf HISHI PLASTICS EUROPE bevindt zich op het adres: PARC INDUSTRIEL DE PETIT-RECHAIN; 4650; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent..
De hoofdactiviteit van HISHI PLASTICS EUROPE is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HISHI PLASTICS EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HISHI PLASTICS EUROPE, openstaande posities, locatie van HISHI PLASTICS EUROPE op de kaart.

HISHI PLASTICS EUROPE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HISHI PLASTICS EUROPE, company assigned to the tax number BE02009368896. The company HISHI PLASTICS EUROPE is located at the address: PARC INDUSTRIEL DE PETIT-RECHAIN; 4650; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent..
The main activity of HISHI PLASTICS EUROPE is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HISHI PLASTICS EUROPE is not available. You also can look at reviews of HISHI PLASTICS EUROPE, open positions, location of HISHI PLASTICS EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HISHI PLASTICS EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HISHI PLASTICS EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HISHI PLASTICS EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HISHI PLASTICS EUROPE, employees, financial statistics.