CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CAEYERS TANDTECHNISCH LABO
Private companiesFurniture and Fixtures • CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

Contactgegevens CAEYERS TANDTECHNISCH LABO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAEYERS TANDTECHNISCH LABO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIASTRAAT 10; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14318562 (+32-14318562) 14318562 (+32-14318562)

Fax (fax): +32 (81) 137-57-74 +32 (81) 137-57-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAEYERS TANDTECHNISCH LABO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAEYERS TANDTECHNISCH LABO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAEYERS TANDTECHNISCH LABO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAEYERS TANDTECHNISCH LABO
Products information CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

BTW identificatienummer (tax): BE08104858398
Ondernemingsnummer: 1579803466
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CAEYERS TANDTECHNISCH LABO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAEYERS TANDTECHNISCH LABO
(Get full report from official database of BE for CAEYERS TANDTECHNISCH LABO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAEYERS TANDTECHNISCH LABO
Addition kinds of activities for CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
20850103. Graanalcohol voor drankdoeleinden | Grain alcohol for beverage purposes
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging

Werken bij CAEYERS TANDTECHNISCH LABO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAEYERS TANDTECHNISCH LABO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van CAEYERS TANDTECHNISCH LABO in sociale netwerken
Look for responds of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. Laat een reactie achter voor CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. CAEYERS TANDTECHNISCH LABO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. Leave a respond for CAEYERS TANDTECHNISCH LABO. CAEYERS TANDTECHNISCH LABO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAEYERS TANDTECHNISCH LABO op de google maps. Adres en contacten CAEYERS TANDTECHNISCH LABO
Location of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO on the google maps. Address and contacts of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO

Andere gerelateerde bedrijven als come CAEYERS TANDTECHNISCH LABO CAEYERS TANDTECHNISCH LABO: T.R.S. COLD WATER FISH | HUIS JOSIANE | JACQUES LEGROS | GARAGE HOSTE | R. CANNIERE

Other related companies as CAEYERS TANDTECHNISCH LABO: T.R.S. COLD WATER FISH | HUIS JOSIANE | JACQUES LEGROS | GARAGE HOSTE | R. CANNIERE

CAEYERS TANDTECHNISCH LABO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08104858398. Het bedrijf CAEYERS TANDTECHNISCH LABO bevindt zich op het adres: ACACIASTRAAT 10; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Producten gemaakt in CAEYERS TANDTECHNISCH LABO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAEYERS TANDTECHNISCH LABO is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAEYERS TANDTECHNISCH LABO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, openstaande posities, locatie van CAEYERS TANDTECHNISCH LABO op de kaart.

CAEYERS TANDTECHNISCH LABO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, company assigned to the tax number BE08104858398. The company CAEYERS TANDTECHNISCH LABO is located at the address: ACACIASTRAAT 10; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Medische apparatuur, orthopedische artikelen and prothesen Fab. Products created in CAEYERS TANDTECHNISCH LABO were not found.
The main activity of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO is not available. You also can look at reviews of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, open positions, location of CAEYERS TANDTECHNISCH LABO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAEYERS TANDTECHNISCH LABO, employees, financial statistics.