H DE WITTE VAN EECKHOUT

Contactgegevens H DE WITTE VAN EECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H DE WITTE VAN EECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

H DE WITTE VAN EECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JULES LAGAELAAN 2; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51200052 (+32-51200052) 51200052 (+32-51200052)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H DE WITTE VAN EECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H DE WITTE VAN EECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H DE WITTE VAN EECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H DE WITTE VAN EECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H DE WITTE VAN EECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H DE WITTE VAN EECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H DE WITTE VAN EECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H DE WITTE VAN EECKHOUT
Products information H DE WITTE VAN EECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H DE WITTE VAN EECKHOUT
(Get full report from official database of BE for H DE WITTE VAN EECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor H DE WITTE VAN EECKHOUT
Addition kinds of activities for H DE WITTE VAN EECKHOUT

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
32969902. Glaswol | Glass wool
52110200. Deur- en raamproducten | Door and window products
59410000. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops

Werken bij H DE WITTE VAN EECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H DE WITTE VAN EECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H DE WITTE VAN EECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H DE WITTE VAN EECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

 • Deegbereider (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

 • Handlanger bouw (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

 • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

  Type: Vaste Job

  Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

 • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

 • Logopedist(e) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

 • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

  Type: Zelfstandige activiteit

  CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

 • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van H DE WITTE VAN EECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of H DE WITTE VAN EECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor H DE WITTE VAN EECKHOUT. Laat een reactie achter voor H DE WITTE VAN EECKHOUT. H DE WITTE VAN EECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H DE WITTE VAN EECKHOUT. Leave a respond for H DE WITTE VAN EECKHOUT. H DE WITTE VAN EECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H DE WITTE VAN EECKHOUT op de google maps. Adres en contacten H DE WITTE VAN EECKHOUT
Location of H DE WITTE VAN EECKHOUT on the google maps. Address and contacts of H DE WITTE VAN EECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come H DE WITTE VAN EECKHOUT H DE WITTE VAN EECKHOUT: FLDENIES CHEMISCH BEDRIJF NV | Crédit Communal SA | Beurshuis | EDEL RECORDS NV | Jan De Graaf & Co nv

Other related companies as H DE WITTE VAN EECKHOUT: FLDENIES CHEMISCH BEDRIJF NV | Crédit Communal SA | Beurshuis | EDEL RECORDS NV | Jan De Graaf & Co nv

H DE WITTE VAN EECKHOUT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H DE WITTE VAN EECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf H DE WITTE VAN EECKHOUT bevindt zich op het adres: JULES LAGAELAAN 2; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van H DE WITTE VAN EECKHOUT is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H DE WITTE VAN EECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H DE WITTE VAN EECKHOUT, openstaande posities, locatie van H DE WITTE VAN EECKHOUT op de kaart.

H DE WITTE VAN EECKHOUT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is H DE WITTE VAN EECKHOUT, company assigned to the tax number BE07497863769. The company H DE WITTE VAN EECKHOUT is located at the address: JULES LAGAELAAN 2; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of H DE WITTE VAN EECKHOUT is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of H DE WITTE VAN EECKHOUT is not available. You also can look at reviews of H DE WITTE VAN EECKHOUT, open positions, location of H DE WITTE VAN EECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H DE WITTE VAN EECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H DE WITTE VAN EECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H DE WITTE VAN EECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H DE WITTE VAN EECKHOUT, employees, financial statistics.