GROUPE SIDERS GROEP

Contactgegevens GROUPE SIDERS GROEP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUPE SIDERS GROEP: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUPE SIDERS GROEP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HANNUT 57; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10813063 (+32-10813063) 10813063 (+32-10813063)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUPE SIDERS GROEP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUPE SIDERS GROEP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUPE SIDERS GROEP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUPE SIDERS GROEP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUPE SIDERS GROEP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUPE SIDERS GROEP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUPE SIDERS GROEP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUPE SIDERS GROEP
Products information GROUPE SIDERS GROEP

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUPE SIDERS GROEP
(Get full report from official database of BE for GROUPE SIDERS GROEP)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUPE SIDERS GROEP
Addition kinds of activities for GROUPE SIDERS GROEP

244103. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
10310202. Smithsoniet mijnbouw | Smithsonite mining
20989903. Spaghetti, droog | Spaghetti, dry
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij GROUPE SIDERS GROEP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUPE SIDERS GROEP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUPE SIDERS GROEP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUPE SIDERS GROEP. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

 • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CVDO THUISHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

 • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

 • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

Zoek naar antwoorden van GROUPE SIDERS GROEP in sociale netwerken
Look for responds of GROUPE SIDERS GROEP in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUPE SIDERS GROEP. Laat een reactie achter voor GROUPE SIDERS GROEP. GROUPE SIDERS GROEP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUPE SIDERS GROEP. Leave a respond for GROUPE SIDERS GROEP. GROUPE SIDERS GROEP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUPE SIDERS GROEP op de google maps. Adres en contacten GROUPE SIDERS GROEP
Location of GROUPE SIDERS GROEP on the google maps. Address and contacts of GROUPE SIDERS GROEP

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUPE SIDERS GROEP GROUPE SIDERS GROEP: Marchandise Fran?ois-Xavier | DSS BVBA | ILSE VANDE VELDE | WEBTELLIGENCE | VANCO, MARK

Other related companies as GROUPE SIDERS GROEP: Marchandise Fran?ois-Xavier | DSS BVBA | ILSE VANDE VELDE | WEBTELLIGENCE | VANCO, MARK

GROUPE SIDERS GROEP is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROUPE SIDERS GROEP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf GROUPE SIDERS GROEP bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HANNUT 57; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire..
De hoofdactiviteit van GROUPE SIDERS GROEP is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUPE SIDERS GROEP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUPE SIDERS GROEP, openstaande posities, locatie van GROUPE SIDERS GROEP op de kaart.

GROUPE SIDERS GROEP is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROUPE SIDERS GROEP, company assigned to the tax number BE07914520263. The company GROUPE SIDERS GROEP is located at the address: CHAUSS?E DE HANNUT 57; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire..
The main activity of GROUPE SIDERS GROEP is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUPE SIDERS GROEP is not available. You also can look at reviews of GROUPE SIDERS GROEP, open positions, location of GROUPE SIDERS GROEP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUPE SIDERS GROEP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUPE SIDERS GROEP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUPE SIDERS GROEP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUPE SIDERS GROEP, employees, financial statistics.