GLASSERVICE NOORD-LIMBURG

Contactgegevens GLASSERVICE NOORD-LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASSERVICE NOORD-LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASSERVICE NOORD-LIMBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LILLERBAAN 162; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 11441815 (+32-11441815) 11441815 (+32-11441815)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASSERVICE NOORD-LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASSERVICE NOORD-LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASSERVICE NOORD-LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASSERVICE NOORD-LIMBURG
Products information GLASSERVICE NOORD-LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Mat茅riaux: Verre.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASSERVICE NOORD-LIMBURG
(Get full report from official database of BE for GLASSERVICE NOORD-LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASSERVICE NOORD-LIMBURG
Addition kinds of activities for GLASSERVICE NOORD-LIMBURG

22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
31110202. Zoolleer | Sole leather
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
39491305. Voetbaluitrusting en benodigdheden | Soccer equipment and supplies
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij GLASSERVICE NOORD-LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASSERVICE NOORD-LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

 • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

 • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

 • Werfleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

 • Schrijnwerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

 • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

 • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

  Regio: AMSTERDAM

  Bedrijf: SIRE Life Sciences

  Type: Vaste Job

  SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

 • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: GIMMO PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

 • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van GLASSERVICE NOORD-LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. Laat een reactie achter voor GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. GLASSERVICE NOORD-LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. Leave a respond for GLASSERVICE NOORD-LIMBURG. GLASSERVICE NOORD-LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASSERVICE NOORD-LIMBURG op de google maps. Adres en contacten GLASSERVICE NOORD-LIMBURG
Location of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG on the google maps. Address and contacts of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASSERVICE NOORD-LIMBURG GLASSERVICE NOORD-LIMBURG: FLBAKKER & PARTNERS NV | BOULV'ART | Différence Coiffure | Huberty B | PIERRE VANDERLINDEN

Other related companies as GLASSERVICE NOORD-LIMBURG: FLBAKKER & PARTNERS NV | BOULV'ART | Différence Coiffure | Huberty B | PIERRE VANDERLINDEN

GLASSERVICE NOORD-LIMBURG is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf GLASSERVICE NOORD-LIMBURG bevindt zich op het adres: LILLERBAAN 162; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Verre..
De hoofdactiviteit van GLASSERVICE NOORD-LIMBURG is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASSERVICE NOORD-LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, openstaande posities, locatie van GLASSERVICE NOORD-LIMBURG op de kaart.

GLASSERVICE NOORD-LIMBURG is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, company assigned to the tax number BE06072662353. The company GLASSERVICE NOORD-LIMBURG is located at the address: LILLERBAAN 162; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Verre..
The main activity of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG is not available. You also can look at reviews of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, open positions, location of GLASSERVICE NOORD-LIMBURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASSERVICE NOORD-LIMBURG, employees, financial statistics.