GLASHANDEL GERRITS GUIDO

Contactgegevens GLASHANDEL GERRITS GUIDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASHANDEL GERRITS GUIDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASHANDEL GERRITS GUIDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMELSDORP 27; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89413709 (+32-89413709) 89413709 (+32-89413709)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASHANDEL GERRITS GUIDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASHANDEL GERRITS GUIDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASHANDEL GERRITS GUIDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASHANDEL GERRITS GUIDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASHANDEL GERRITS GUIDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASHANDEL GERRITS GUIDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASHANDEL GERRITS GUIDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASHANDEL GERRITS GUIDO
Products information GLASHANDEL GERRITS GUIDO

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Mat茅riaux: Verre.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASHANDEL GERRITS GUIDO
(Get full report from official database of BE for GLASHANDEL GERRITS GUIDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASHANDEL GERRITS GUIDO
Addition kinds of activities for GLASHANDEL GERRITS GUIDO

25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
28990108. Wierook | Incense
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
29110601. Benzeen, gemaakt in raffinaderijen | Benzene, made in refineries
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij GLASHANDEL GERRITS GUIDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASHANDEL GERRITS GUIDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASHANDEL GERRITS GUIDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASHANDEL GERRITS GUIDO. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

 • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Studentenjob

  Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • Student frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

 • Chauffeur C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Pizzakoeriers (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PIZZA LOUNGE

  Type: Vaste Job

  Je levert pizza's af bij onze klanten.

 • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: De Jaeger Automation

  Type: Vaste Job

  Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

 • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

Zoek naar antwoorden van GLASHANDEL GERRITS GUIDO in sociale netwerken
Look for responds of GLASHANDEL GERRITS GUIDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASHANDEL GERRITS GUIDO. Laat een reactie achter voor GLASHANDEL GERRITS GUIDO. GLASHANDEL GERRITS GUIDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASHANDEL GERRITS GUIDO. Leave a respond for GLASHANDEL GERRITS GUIDO. GLASHANDEL GERRITS GUIDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASHANDEL GERRITS GUIDO op de google maps. Adres en contacten GLASHANDEL GERRITS GUIDO
Location of GLASHANDEL GERRITS GUIDO on the google maps. Address and contacts of GLASHANDEL GERRITS GUIDO

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASHANDEL GERRITS GUIDO GLASHANDEL GERRITS GUIDO: BANCONTACT-MISTER CASH | Schoonjans | KREAS RECLAMESTUDIO | L?ON PARIS | Van Acker P

Other related companies as GLASHANDEL GERRITS GUIDO: BANCONTACT-MISTER CASH | Schoonjans | KREAS RECLAMESTUDIO | L?ON PARIS | Van Acker P

GLASHANDEL GERRITS GUIDO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASHANDEL GERRITS GUIDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf GLASHANDEL GERRITS GUIDO bevindt zich op het adres: AMELSDORP 27; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Verre..
De hoofdactiviteit van GLASHANDEL GERRITS GUIDO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASHANDEL GERRITS GUIDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASHANDEL GERRITS GUIDO, openstaande posities, locatie van GLASHANDEL GERRITS GUIDO op de kaart.

GLASHANDEL GERRITS GUIDO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASHANDEL GERRITS GUIDO, company assigned to the tax number BE07271545410. The company GLASHANDEL GERRITS GUIDO is located at the address: AMELSDORP 27; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Verre..
The main activity of GLASHANDEL GERRITS GUIDO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASHANDEL GERRITS GUIDO is not available. You also can look at reviews of GLASHANDEL GERRITS GUIDO, open positions, location of GLASHANDEL GERRITS GUIDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASHANDEL GERRITS GUIDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASHANDEL GERRITS GUIDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASHANDEL GERRITS GUIDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASHANDEL GERRITS GUIDO, employees, financial statistics.