GIVADEG

Contactgegevens GIVADEG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIVADEG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIVADEG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MACHARIUS RHEYNSTRAAT 57; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37705651 (+32-37705651) 37705651 (+32-37705651)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIVADEG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIVADEG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIVADEG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIVADEG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIVADEG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIVADEG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIVADEG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIVADEG
Products information GIVADEG

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIVADEG
(Get full report from official database of BE for GIVADEG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIVADEG
Addition kinds of activities for GIVADEG

241199. Logging, nec | Logging, nec
367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
23390309. Sneeuwpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Snow suits: women's, misses', and juniors'
34790211. Hete deklaag van metalen of gevormde producten | Hot dip coating of metals or formed products
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic

Werken bij GIVADEG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIVADEG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIVADEG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIVADEG. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE international (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

 • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Sanitair Installateur (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

 • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

 • Loodgieter (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

 • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

 • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Oysho

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

 • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AAMEC

  Type: Vaste Job

  Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

 • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van GIVADEG in sociale netwerken
Look for responds of GIVADEG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIVADEG. Laat een reactie achter voor GIVADEG. GIVADEG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIVADEG. Leave a respond for GIVADEG. GIVADEG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIVADEG op de google maps. Adres en contacten GIVADEG
Location of GIVADEG on the google maps. Address and contacts of GIVADEG

Andere gerelateerde bedrijven als come GIVADEG GIVADEG: DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ | BART VAN DEN NEUCKER | JEAN-ANTIONE HARDY | VRIJE BASISSCHOOL | DIAMOND TECHNICAL SERV.

Other related companies as GIVADEG: DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ | BART VAN DEN NEUCKER | JEAN-ANTIONE HARDY | VRIJE BASISSCHOOL | DIAMOND TECHNICAL SERV.

GIVADEG is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIVADEG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf GIVADEG bevindt zich op het adres: MACHARIUS RHEYNSTRAAT 57; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van GIVADEG is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIVADEG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIVADEG, openstaande posities, locatie van GIVADEG op de kaart.

GIVADEG is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIVADEG, company assigned to the tax number BE01880004882. The company GIVADEG is located at the address: MACHARIUS RHEYNSTRAAT 57; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of GIVADEG is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GIVADEG is not available. You also can look at reviews of GIVADEG, open positions, location of GIVADEG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIVADEG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIVADEG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIVADEG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIVADEG, employees, financial statistics.