DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ
Private companiesUnited States Postal Service • DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ

Contactgegevens DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTPOORTSTRAAT 20B2; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93863701 (+32-93863701) 93863701 (+32-93863701)

Fax (fax): +32 (60) 515-79-41 +32 (60) 515-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ
Products information DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ

BTW identificatienummer (tax): BE06805725097
Ondernemingsnummer: 5507965087
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale huisvestingsmaatschappijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ
(Get full report from official database of BE for DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ
Addition kinds of activities for DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ

541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)

Werken bij DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ in sociale netwerken
Look for responds of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. Laat een reactie achter voor DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. Leave a respond for DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ. DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ op de google maps. Adres en contacten DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ
Location of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ on the google maps. Address and contacts of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ: TELELINGUA INTERNATIONAL SA | Yana G | GENTEN | VOEDING MIREILLE | JAN DIERCKX

Other related companies as DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ: TELELINGUA INTERNATIONAL SA | Yana G | GENTEN | VOEDING MIREILLE | JAN DIERCKX

DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805725097. Het bedrijf DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ bevindt zich op het adres: GENTPOORTSTRAAT 20B2; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Producten gemaakt in DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, openstaande posities, locatie van DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ op de kaart.

DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, company assigned to the tax number BE06805725097. The company DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ is located at the address: GENTPOORTSTRAAT 20B2; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Products created in DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ were not found.
The main activity of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ is not available. You also can look at reviews of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, open positions, location of DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEINSE BOUWMAATSCHAPPIJ, employees, financial statistics.