G MATTHEEUWS

Contactgegevens G MATTHEEUWS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G MATTHEEUWS: address, phone, fax, email, website, opening hours

G MATTHEEUWS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STROOMSTRAAT 86; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93736543 (+32-93736543) 93736543 (+32-93736543)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G MATTHEEUWS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G MATTHEEUWS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G MATTHEEUWS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G MATTHEEUWS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G MATTHEEUWS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G MATTHEEUWS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G MATTHEEUWS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G MATTHEEUWS
Products information G MATTHEEUWS

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G MATTHEEUWS
(Get full report from official database of BE for G MATTHEEUWS)

Aanvulling soorten activiteiten voor G MATTHEEUWS
Addition kinds of activities for G MATTHEEUWS

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
50840906. Verf spuitapparatuur, industrieel | Paint spray equipment, industrial
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial

Werken bij G MATTHEEUWS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G MATTHEEUWS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G MATTHEEUWS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G MATTHEEUWS. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerker m/v (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

 • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

 • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

 • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

 • Technisch tekenaar (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: MARTENS ANNABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

 • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

 • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Werfreserve

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van G MATTHEEUWS in sociale netwerken
Look for responds of G MATTHEEUWS in social networks

Lees alle opmerkingen voor G MATTHEEUWS. Laat een reactie achter voor G MATTHEEUWS. G MATTHEEUWS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G MATTHEEUWS. Leave a respond for G MATTHEEUWS. G MATTHEEUWS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G MATTHEEUWS op de google maps. Adres en contacten G MATTHEEUWS
Location of G MATTHEEUWS on the google maps. Address and contacts of G MATTHEEUWS

Andere gerelateerde bedrijven als come G MATTHEEUWS G MATTHEEUWS: ERIK VANDE WEGHE | Maraite E | WIM MESPREUVE | V.C. 'T HOEKSKE GIERLE | HERMAN VAN CAMPENHOUT

Other related companies as G MATTHEEUWS: ERIK VANDE WEGHE | Maraite E | WIM MESPREUVE | V.C. 'T HOEKSKE GIERLE | HERMAN VAN CAMPENHOUT

G MATTHEEUWS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G MATTHEEUWS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf G MATTHEEUWS bevindt zich op het adres: STROOMSTRAAT 86; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van G MATTHEEUWS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G MATTHEEUWS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G MATTHEEUWS, openstaande posities, locatie van G MATTHEEUWS op de kaart.

G MATTHEEUWS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is G MATTHEEUWS, company assigned to the tax number BE05420623779. The company G MATTHEEUWS is located at the address: STROOMSTRAAT 86; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of G MATTHEEUWS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of G MATTHEEUWS is not available. You also can look at reviews of G MATTHEEUWS, open positions, location of G MATTHEEUWS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G MATTHEEUWS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G MATTHEEUWS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G MATTHEEUWS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G MATTHEEUWS, employees, financial statistics.