HERMAN VAN CAMPENHOUT

Contactgegevens HERMAN VAN CAMPENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN VAN CAMPENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN VAN CAMPENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKSTRAAT 42; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22694512 (+32-22694512) 22694512 (+32-22694512)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN VAN CAMPENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN VAN CAMPENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN VAN CAMPENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN VAN CAMPENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN VAN CAMPENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN VAN CAMPENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN VAN CAMPENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN VAN CAMPENHOUT
Products information HERMAN VAN CAMPENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN VAN CAMPENHOUT
(Get full report from official database of BE for HERMAN VAN CAMPENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN VAN CAMPENHOUT
Addition kinds of activities for HERMAN VAN CAMPENHOUT

3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
737700. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate

Werken bij HERMAN VAN CAMPENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN VAN CAMPENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN VAN CAMPENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN VAN CAMPENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van HERMAN VAN CAMPENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN VAN CAMPENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN VAN CAMPENHOUT. Laat een reactie achter voor HERMAN VAN CAMPENHOUT. HERMAN VAN CAMPENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN VAN CAMPENHOUT. Leave a respond for HERMAN VAN CAMPENHOUT. HERMAN VAN CAMPENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN VAN CAMPENHOUT op de google maps. Adres en contacten HERMAN VAN CAMPENHOUT
Location of HERMAN VAN CAMPENHOUT on the google maps. Address and contacts of HERMAN VAN CAMPENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN VAN CAMPENHOUT HERMAN VAN CAMPENHOUT: HOBLO | Swiety | 'T GROENHUYS | HUGO BOONEN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as HERMAN VAN CAMPENHOUT: HOBLO | Swiety | 'T GROENHUYS | HUGO BOONEN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

HERMAN VAN CAMPENHOUT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN VAN CAMPENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf HERMAN VAN CAMPENHOUT bevindt zich op het adres: HOEKSTRAAT 42; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van HERMAN VAN CAMPENHOUT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN VAN CAMPENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN VAN CAMPENHOUT, openstaande posities, locatie van HERMAN VAN CAMPENHOUT op de kaart.

HERMAN VAN CAMPENHOUT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN VAN CAMPENHOUT, company assigned to the tax number BE01557281494. The company HERMAN VAN CAMPENHOUT is located at the address: HOEKSTRAAT 42; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of HERMAN VAN CAMPENHOUT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN VAN CAMPENHOUT is not available. You also can look at reviews of HERMAN VAN CAMPENHOUT, open positions, location of HERMAN VAN CAMPENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN VAN CAMPENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN VAN CAMPENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN VAN CAMPENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN VAN CAMPENHOUT, employees, financial statistics.