FREDDY BOHMER

Contactgegevens FREDDY BOHMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY BOHMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY BOHMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 200BA; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 16571711 (+32-16571711) 16571711 (+32-16571711)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY BOHMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY BOHMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY BOHMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY BOHMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY BOHMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY BOHMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY BOHMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY BOHMER
Products information FREDDY BOHMER

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY BOHMER
(Get full report from official database of BE for FREDDY BOHMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY BOHMER
Addition kinds of activities for FREDDY BOHMER

209201. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
283403. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
34449906. Mail kuipen, plaatwerk | Mail chutes, sheet metal
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
38230416. Refractometers, industrieel proces type | Refractometers, industrial process type
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij FREDDY BOHMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY BOHMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY BOHMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY BOHMER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

 • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

 • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

 • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

 • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

 • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

 • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

 • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

  Type: Vaste Job

  Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

 • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: D&D distribution

  Type: Vaste Job

  Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

 • architect (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

 • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FREDDY BOHMER in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY BOHMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY BOHMER. Laat een reactie achter voor FREDDY BOHMER. FREDDY BOHMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY BOHMER. Leave a respond for FREDDY BOHMER. FREDDY BOHMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY BOHMER op de google maps. Adres en contacten FREDDY BOHMER
Location of FREDDY BOHMER on the google maps. Address and contacts of FREDDY BOHMER

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY BOHMER FREDDY BOHMER: FORTIS | BACOB | BRUNO DE VOS | ERIC OPDEBEECK | JORIS MATTART

Other related companies as FREDDY BOHMER: FORTIS | BACOB | BRUNO DE VOS | ERIC OPDEBEECK | JORIS MATTART

FREDDY BOHMER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY BOHMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf FREDDY BOHMER bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 200BA; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van FREDDY BOHMER is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY BOHMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY BOHMER, openstaande posities, locatie van FREDDY BOHMER op de kaart.

FREDDY BOHMER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY BOHMER, company assigned to the tax number BE06309692382. The company FREDDY BOHMER is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 200BA; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of FREDDY BOHMER is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY BOHMER is not available. You also can look at reviews of FREDDY BOHMER, open positions, location of FREDDY BOHMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY BOHMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY BOHMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY BOHMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY BOHMER, employees, financial statistics.