FONDATION SUD AFRICAINE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FONDATION SUD AFRICAINE
Private companiesEducational Services • FONDATION SUD AFRICAINE

Contactgegevens FONDATION SUD AFRICAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONDATION SUD AFRICAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONDATION SUD AFRICAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PETIT-CH?NE 95; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42400888 (+32-42400888) 42400888 (+32-42400888)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONDATION SUD AFRICAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONDATION SUD AFRICAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONDATION SUD AFRICAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONDATION SUD AFRICAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONDATION SUD AFRICAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONDATION SUD AFRICAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONDATION SUD AFRICAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONDATION SUD AFRICAINE
Products information FONDATION SUD AFRICAINE

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONDATION SUD AFRICAINE
(Get full report from official database of BE for FONDATION SUD AFRICAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONDATION SUD AFRICAINE
Addition kinds of activities for FONDATION SUD AFRICAINE

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
899905. Weer gerelateerde diensten | Weather related services
14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
14469906. Glas zandwinning | Glass sand mining
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
35420301. Die-casting machines | Die casting machines

Werken bij FONDATION SUD AFRICAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONDATION SUD AFRICAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONDATION SUD AFRICAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONDATION SUD AFRICAINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

 • Schrijnwerker Interieur (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we opzoek naar een schrijnwerker met ervaring in het bedien van CNC schaafmachines.

 • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

 • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

 • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • (HULP) KOK (BEIGEM)

  Regio: BEIGEM

  Bedrijf: BEIGEMS GENOT

  Type: Vaste Job

  Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

 • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

 • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

 • Chef De Partie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van FONDATION SUD AFRICAINE in sociale netwerken
Look for responds of FONDATION SUD AFRICAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONDATION SUD AFRICAINE. Laat een reactie achter voor FONDATION SUD AFRICAINE. FONDATION SUD AFRICAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONDATION SUD AFRICAINE. Leave a respond for FONDATION SUD AFRICAINE. FONDATION SUD AFRICAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONDATION SUD AFRICAINE op de google maps. Adres en contacten FONDATION SUD AFRICAINE
Location of FONDATION SUD AFRICAINE on the google maps. Address and contacts of FONDATION SUD AFRICAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come FONDATION SUD AFRICAINE FONDATION SUD AFRICAINE: STILL NV | AC RESTAURANT | DECAMPS | WOUTERS & FILS | ESCORT LORE

Other related companies as FONDATION SUD AFRICAINE: STILL NV | AC RESTAURANT | DECAMPS | WOUTERS & FILS | ESCORT LORE

FONDATION SUD AFRICAINE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONDATION SUD AFRICAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf FONDATION SUD AFRICAINE bevindt zich op het adres: RUE DU PETIT-CH?NE 95; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FONDATION SUD AFRICAINE is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONDATION SUD AFRICAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONDATION SUD AFRICAINE, openstaande posities, locatie van FONDATION SUD AFRICAINE op de kaart.

FONDATION SUD AFRICAINE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONDATION SUD AFRICAINE, company assigned to the tax number BE01336730957. The company FONDATION SUD AFRICAINE is located at the address: RUE DU PETIT-CH?NE 95; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FONDATION SUD AFRICAINE is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FONDATION SUD AFRICAINE is not available. You also can look at reviews of FONDATION SUD AFRICAINE, open positions, location of FONDATION SUD AFRICAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONDATION SUD AFRICAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONDATION SUD AFRICAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONDATION SUD AFRICAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONDATION SUD AFRICAINE, employees, financial statistics.