FOCHLER B.

Contactgegevens FOCHLER B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOCHLER B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOCHLER B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L.DESMOTTES 78; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING, België

Telefoon (phone): 69867793 (+32-69867793) 69867793 (+32-69867793)

Fax (fax): +32 (2) 762-12-35 +32 (2) 762-12-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOCHLER B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOCHLER B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOCHLER B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOCHLER B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOCHLER B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOCHLER B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOCHLER B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOCHLER B.
Products information FOCHLER B.

BTW identificatienummer (tax): BE06013336181
Ondernemingsnummer: 9359497070
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOCHLER B.
(Get full report from official database of BE for FOCHLER B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOCHLER B.
Addition kinds of activities for FOCHLER B.

501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
26210300. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
38270116. verrekijkers | Spyglasses
45819904. Luchthaven terminal diensten | Airport terminal services
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
51129908. Verkoop- en ontvangstboeken | Sales and receipt books

Werken bij FOCHLER B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOCHLER B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOCHLER B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOCHLER B.. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

 • Bobijnopzetter (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

 • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: BMC

  Type: Vaste Job

  BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

 • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SNOEZEL XL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

 • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van FOCHLER B. in sociale netwerken
Look for responds of FOCHLER B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOCHLER B.. Laat een reactie achter voor FOCHLER B.. FOCHLER B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOCHLER B.. Leave a respond for FOCHLER B.. FOCHLER B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOCHLER B. op de google maps. Adres en contacten FOCHLER B.
Location of FOCHLER B. on the google maps. Address and contacts of FOCHLER B.

Andere gerelateerde bedrijven als come FOCHLER B. FOCHLER B.: CAMPING MON R?VE | Arté | JEAN MATTON | CYCLING TEAM 99 | FREDDY DE BLOCK

Other related companies as FOCHLER B.: CAMPING MON R?VE | Arté | JEAN MATTON | CYCLING TEAM 99 | FREDDY DE BLOCK

FOCHLER B. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOCHLER B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06013336181. Het bedrijf FOCHLER B. bevindt zich op het adres: RUE L.DESMOTTES 78; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van FOCHLER B. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOCHLER B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOCHLER B., openstaande posities, locatie van FOCHLER B. op de kaart.

FOCHLER B. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOCHLER B., company assigned to the tax number BE06013336181. The company FOCHLER B. is located at the address: RUE L.DESMOTTES 78; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of FOCHLER B. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FOCHLER B. is not available. You also can look at reviews of FOCHLER B., open positions, location of FOCHLER B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOCHLER B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOCHLER B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOCHLER B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOCHLER B., employees, financial statistics.