FINN-ROOF DACHSYSTEME

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FINN-ROOF DACHSYSTEME
Private companiesWater Transportation • FINN-ROOF DACHSYSTEME

Contactgegevens FINN-ROOF DACHSYSTEME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINN-ROOF DACHSYSTEME: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINN-ROOF DACHSYSTEME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALMEDYER STRASSE 60; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH, België

Telefoon (phone): 80446060 (+32-80446060) 80446060 (+32-80446060)

Fax (fax): +32 (4) 573-47-39 +32 (4) 573-47-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINN-ROOF DACHSYSTEME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINN-ROOF DACHSYSTEME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINN-ROOF DACHSYSTEME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINN-ROOF DACHSYSTEME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINN-ROOF DACHSYSTEME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINN-ROOF DACHSYSTEME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINN-ROOF DACHSYSTEME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINN-ROOF DACHSYSTEME
Products information FINN-ROOF DACHSYSTEME

BTW identificatienummer (tax): BE03978118896
Ondernemingsnummer: 8130676269
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux de Couverture.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINN-ROOF DACHSYSTEME
(Get full report from official database of BE for FINN-ROOF DACHSYSTEME)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINN-ROOF DACHSYSTEME
Addition kinds of activities for FINN-ROOF DACHSYSTEME

162903. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
228101. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
836102. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
26310401. Autobord | Automobile board
28190908. Anorganische metaalverbindingen of zouten, nec | Inorganic metal compounds or salts, nec
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
35890203. Vuil vuil eenheden, industrieel | Dirt sweeping units, industrial
50479903. Röntgenfilm en benodigdheden | X-ray film and supplies
79991123. Yoga instructie | Yoga instruction

Werken bij FINN-ROOF DACHSYSTEME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINN-ROOF DACHSYSTEME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINN-ROOF DACHSYSTEME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINN-ROOF DACHSYSTEME. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

 • Operator (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

 • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

 • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

 • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

 • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van FINN-ROOF DACHSYSTEME in sociale netwerken
Look for responds of FINN-ROOF DACHSYSTEME in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINN-ROOF DACHSYSTEME. Laat een reactie achter voor FINN-ROOF DACHSYSTEME. FINN-ROOF DACHSYSTEME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINN-ROOF DACHSYSTEME. Leave a respond for FINN-ROOF DACHSYSTEME. FINN-ROOF DACHSYSTEME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINN-ROOF DACHSYSTEME op de google maps. Adres en contacten FINN-ROOF DACHSYSTEME
Location of FINN-ROOF DACHSYSTEME on the google maps. Address and contacts of FINN-ROOF DACHSYSTEME

Andere gerelateerde bedrijven als come FINN-ROOF DACHSYSTEME FINN-ROOF DACHSYSTEME: FLM-SOFT NV | Jumo Automation SPRL | Paeps Guido | Breughel | LONTIE PHOTO-VIDEO

Other related companies as FINN-ROOF DACHSYSTEME: FLM-SOFT NV | Jumo Automation SPRL | Paeps Guido | Breughel | LONTIE PHOTO-VIDEO

FINN-ROOF DACHSYSTEME is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINN-ROOF DACHSYSTEME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03978118896. Het bedrijf FINN-ROOF DACHSYSTEME bevindt zich op het adres: MALMEDYER STRASSE 60; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux de Couverture..
De hoofdactiviteit van FINN-ROOF DACHSYSTEME is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINN-ROOF DACHSYSTEME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINN-ROOF DACHSYSTEME, openstaande posities, locatie van FINN-ROOF DACHSYSTEME op de kaart.

FINN-ROOF DACHSYSTEME is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINN-ROOF DACHSYSTEME, company assigned to the tax number BE03978118896. The company FINN-ROOF DACHSYSTEME is located at the address: MALMEDYER STRASSE 60; 4750; B?TGENBACH/BUTGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux de Couverture..
The main activity of FINN-ROOF DACHSYSTEME is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FINN-ROOF DACHSYSTEME is not available. You also can look at reviews of FINN-ROOF DACHSYSTEME, open positions, location of FINN-ROOF DACHSYSTEME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINN-ROOF DACHSYSTEME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINN-ROOF DACHSYSTEME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINN-ROOF DACHSYSTEME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINN-ROOF DACHSYSTEME, employees, financial statistics.