FERNAND FIEVET

Contactgegevens FERNAND FIEVET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND FIEVET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND FIEVET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU ROI ALBERT 99; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10415415 (+32-10415415) 10415415 (+32-10415415)

Fax (fax): +32 (67) 770-70-82 +32 (67) 770-70-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND FIEVET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND FIEVET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND FIEVET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND FIEVET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND FIEVET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND FIEVET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND FIEVET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND FIEVET
Products information FERNAND FIEVET

BTW identificatienummer (tax): BE04125610351
Ondernemingsnummer: 4113250732
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND FIEVET
(Get full report from official database of BE for FERNAND FIEVET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND FIEVET
Addition kinds of activities for FERNAND FIEVET

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
622100. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies
64119907. Patrouille diensten, verzekering | Patrol services, insurance

Werken bij FERNAND FIEVET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND FIEVET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND FIEVET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND FIEVET. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

 • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

 • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • onderwijzer (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

 • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

  Type: Flexijob

  Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

Zoek naar antwoorden van FERNAND FIEVET in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND FIEVET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND FIEVET. Laat een reactie achter voor FERNAND FIEVET. FERNAND FIEVET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND FIEVET. Leave a respond for FERNAND FIEVET. FERNAND FIEVET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND FIEVET op de google maps. Adres en contacten FERNAND FIEVET
Location of FERNAND FIEVET on the google maps. Address and contacts of FERNAND FIEVET

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND FIEVET FERNAND FIEVET: PACKO INOX NV | Mertens Polyesterwerken NV | BEVEREN BC FV | Oude Vlaamse Galerij | FRUITBEURS

Other related companies as FERNAND FIEVET: PACKO INOX NV | Mertens Polyesterwerken NV | BEVEREN BC FV | Oude Vlaamse Galerij | FRUITBEURS

FERNAND FIEVET is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND FIEVET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04125610351. Het bedrijf FERNAND FIEVET bevindt zich op het adres: AVENUE DU ROI ALBERT 99; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FERNAND FIEVET is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND FIEVET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND FIEVET, openstaande posities, locatie van FERNAND FIEVET op de kaart.

FERNAND FIEVET is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND FIEVET, company assigned to the tax number BE04125610351. The company FERNAND FIEVET is located at the address: AVENUE DU ROI ALBERT 99; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FERNAND FIEVET is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND FIEVET is not available. You also can look at reviews of FERNAND FIEVET, open positions, location of FERNAND FIEVET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND FIEVET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND FIEVET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND FIEVET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND FIEVET, employees, financial statistics.