FE. CLAES & FILS

Contactgegevens FE. CLAES & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. CLAES & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. CLAES & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HENNUY?RES 0; 1460; ITTRE, België

Telefoon (phone): 67648096 (+32-67648096) 67648096 (+32-67648096)

Fax (fax): +32 (53) 839-54-69 +32 (53) 839-54-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. CLAES & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. CLAES & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. CLAES & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. CLAES & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. CLAES & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. CLAES & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. CLAES & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. CLAES & FILS
Products information FE. CLAES & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05360748291
Ondernemingsnummer: 4760620117
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. CLAES & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. CLAES & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. CLAES & FILS
Addition kinds of activities for FE. CLAES & FILS

421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
67229900. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec

Werken bij FE. CLAES & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. CLAES & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. CLAES & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. CLAES & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

 • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

  Regio: EKSAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

 • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

 • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

 • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

 • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

 • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: ELIF

  Type: Zelfstandige activiteit

  ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

Zoek naar antwoorden van FE. CLAES & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. CLAES & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. CLAES & FILS. Laat een reactie achter voor FE. CLAES & FILS. FE. CLAES & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. CLAES & FILS. Leave a respond for FE. CLAES & FILS. FE. CLAES & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. CLAES & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. CLAES & FILS
Location of FE. CLAES & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. CLAES & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. CLAES & FILS FE. CLAES & FILS: DUDAL & DELIE | ROMBAUT-SERCKX | GUIDO MAES | Pierson B D茅m茅nagements SPRL | Outliner

Other related companies as FE. CLAES & FILS: DUDAL & DELIE | ROMBAUT-SERCKX | GUIDO MAES | Pierson B D茅m茅nagements SPRL | Outliner

FE. CLAES & FILS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. CLAES & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05360748291. Het bedrijf FE. CLAES & FILS bevindt zich op het adres: RUE D'HENNUY?RES 0; 1460; ITTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FE. CLAES & FILS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. CLAES & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. CLAES & FILS, openstaande posities, locatie van FE. CLAES & FILS op de kaart.

FE. CLAES & FILS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. CLAES & FILS, company assigned to the tax number BE05360748291. The company FE. CLAES & FILS is located at the address: RUE D'HENNUY?RES 0; 1460; ITTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FE. CLAES & FILS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. CLAES & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. CLAES & FILS, open positions, location of FE. CLAES & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. CLAES & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. CLAES & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. CLAES & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. CLAES & FILS, employees, financial statistics.