FDM CONSTRUCT

Contactgegevens FDM CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FDM CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FDM CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FARN?SESTRAAT 3A; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50826755 (+32-50826755) 50826755 (+32-50826755)

Fax (fax): +32 (19) 918-28-59 +32 (19) 918-28-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FDM CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FDM CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FDM CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FDM CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FDM CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FDM CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FDM CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FDM CONSTRUCT
Products information FDM CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE05994384765
Ondernemingsnummer: 1328216552
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FDM CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for FDM CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FDM CONSTRUCT
Addition kinds of activities for FDM CONSTRUCT

239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type

Werken bij FDM CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FDM CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FDM CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FDM CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

 • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

 • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

 • Jobstudent Makro Eke (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

  Type: Studentenjob

  Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

 • Jobstudent (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

  Type: Vaste Job

  Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

 • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

 • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

  Type: Vaste Job

  Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

 • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

Zoek naar antwoorden van FDM CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of FDM CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FDM CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor FDM CONSTRUCT. FDM CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FDM CONSTRUCT. Leave a respond for FDM CONSTRUCT. FDM CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FDM CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten FDM CONSTRUCT
Location of FDM CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of FDM CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come FDM CONSTRUCT FDM CONSTRUCT: HOEDENATELIER KATRIJN | USIGROUP | DESIGNOTTO | Hanssens Eric BVBA | AUTO PAUL

Other related companies as FDM CONSTRUCT: HOEDENATELIER KATRIJN | USIGROUP | DESIGNOTTO | Hanssens Eric BVBA | AUTO PAUL

FDM CONSTRUCT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FDM CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05994384765. Het bedrijf FDM CONSTRUCT bevindt zich op het adres: FARN?SESTRAAT 3A; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 573,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van FDM CONSTRUCT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FDM CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FDM CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van FDM CONSTRUCT op de kaart.

FDM CONSTRUCT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FDM CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE05994384765. The company FDM CONSTRUCT is located at the address: FARN?SESTRAAT 3A; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 573,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of FDM CONSTRUCT is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FDM CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of FDM CONSTRUCT, open positions, location of FDM CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FDM CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FDM CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FDM CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FDM CONSTRUCT, employees, financial statistics.