FALKENBERG

Contactgegevens FALKENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FALKENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

FALKENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VALL?E 17A; 4701; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87591414 (+32-87591414) 87591414 (+32-87591414)

Fax (fax): +32 (53) 621-50-37 +32 (53) 621-50-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FALKENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FALKENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FALKENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FALKENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FALKENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FALKENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FALKENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FALKENBERG
Products information FALKENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE05911437988
Ondernemingsnummer: 6872467041
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FALKENBERG
(Get full report from official database of BE for FALKENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor FALKENBERG
Addition kinds of activities for FALKENBERG

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
22319904. Flannels: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Flannels: wool, mohair, or similar fibers
30691202. Pipestems of bits, tabak: hard rubber | Pipestems or bits, tobacco: hard rubber
33530000. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
39140404. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Flatware, plated (all metals)
39310502. Beiaardbellen | Carillon bells

Werken bij FALKENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FALKENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FALKENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FALKENBERG. Looking for open vacancies in other companies

 • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

 • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

 • Werkvoorbereider (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

 • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

 • Student Bediening weekend (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-IINTERIM GENK

  Type: Studentenjob

  Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

 • Jobstudent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

 • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

 • Flexi job zaal (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: HOTEL DU PARC

  Type: Flexijob

  je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van FALKENBERG in sociale netwerken
Look for responds of FALKENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor FALKENBERG. Laat een reactie achter voor FALKENBERG. FALKENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FALKENBERG. Leave a respond for FALKENBERG. FALKENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FALKENBERG op de google maps. Adres en contacten FALKENBERG
Location of FALKENBERG on the google maps. Address and contacts of FALKENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come FALKENBERG FALKENBERG: FA. ARBOR | MISSION B.D. | CL. WANTIEZ | Hevec | Baptiste R.

Other related companies as FALKENBERG: FA. ARBOR | MISSION B.D. | CL. WANTIEZ | Hevec | Baptiste R.

FALKENBERG is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FALKENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05911437988. Het bedrijf FALKENBERG bevindt zich op het adres: RUE DE LA VALL?E 17A; 4701; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FALKENBERG is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FALKENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FALKENBERG, openstaande posities, locatie van FALKENBERG op de kaart.

FALKENBERG is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FALKENBERG, company assigned to the tax number BE05911437988. The company FALKENBERG is located at the address: RUE DE LA VALL?E 17A; 4701; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FALKENBERG is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FALKENBERG is not available. You also can look at reviews of FALKENBERG, open positions, location of FALKENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FALKENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FALKENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FALKENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FALKENBERG, employees, financial statistics.