FACON BERNARD

Contactgegevens FACON BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FACON BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FACON BERNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 120; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71853404 (+32-71853404) 71853404 (+32-71853404)

Fax (fax): +32 (82) 866-44-71 +32 (82) 866-44-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FACON BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FACON BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FACON BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FACON BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FACON BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FACON BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FACON BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FACON BERNARD
Products information FACON BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE05824371337
Ondernemingsnummer: 7149047851
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FACON BERNARD
(Get full report from official database of BE for FACON BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FACON BERNARD
Addition kinds of activities for FACON BERNARD

762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
20529908. Graham crackers | Graham crackers
28650309. chloorfenol | Chlorophenol
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables

Werken bij FACON BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FACON BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FACON BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FACON BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

 • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

 • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: S&R Olympia

  Type: Studentenjob

  Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

 • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Studentenjob

  Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

 • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

 • Betonarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

 • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VEF

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

 • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

 • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: G.DE PRETER

  Type: Leercontract

  Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van FACON BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of FACON BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FACON BERNARD. Laat een reactie achter voor FACON BERNARD. FACON BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FACON BERNARD. Leave a respond for FACON BERNARD. FACON BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FACON BERNARD op de google maps. Adres en contacten FACON BERNARD
Location of FACON BERNARD on the google maps. Address and contacts of FACON BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come FACON BERNARD FACON BERNARD: MANDARINE | Stassin S | V.D.M. BOUWMAATSCHAPPIJ | De Hoevekip | Forszpaniak L

Other related companies as FACON BERNARD: MANDARINE | Stassin S | V.D.M. BOUWMAATSCHAPPIJ | De Hoevekip | Forszpaniak L

FACON BERNARD is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FACON BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05824371337. Het bedrijf FACON BERNARD bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 120; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van FACON BERNARD is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FACON BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FACON BERNARD, openstaande posities, locatie van FACON BERNARD op de kaart.

FACON BERNARD is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FACON BERNARD, company assigned to the tax number BE05824371337. The company FACON BERNARD is located at the address: RUE DE LA STATION 120; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of FACON BERNARD is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FACON BERNARD is not available. You also can look at reviews of FACON BERNARD, open positions, location of FACON BERNARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FACON BERNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FACON BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FACON BERNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FACON BERNARD, employees, financial statistics.