FABRIBETON-PROMONTA

Contactgegevens FABRIBETON-PROMONTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABRIBETON-PROMONTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABRIBETON-PROMONTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 6; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38865825 (+32-38865825) 38865825 (+32-38865825)

Fax (fax): +32 (81) 203-39-16 +32 (81) 203-39-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABRIBETON-PROMONTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABRIBETON-PROMONTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABRIBETON-PROMONTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABRIBETON-PROMONTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABRIBETON-PROMONTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABRIBETON-PROMONTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABRIBETON-PROMONTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABRIBETON-PROMONTA
Products information FABRIBETON-PROMONTA

BTW identificatienummer (tax): BE05204742431
Ondernemingsnummer: 8691528320
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABRIBETON-PROMONTA
(Get full report from official database of BE for FABRIBETON-PROMONTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABRIBETON-PROMONTA
Addition kinds of activities for FABRIBETON-PROMONTA

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
495303. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
32510205. Brandwerende tegel, klei | Fireproofing tile, clay
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
38269910. microzuilen | Microprobes

Werken bij FABRIBETON-PROMONTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABRIBETON-PROMONTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABRIBETON-PROMONTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABRIBETON-PROMONTA. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

 • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

   De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

 • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • HR - werving (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

 • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AGATAAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

 • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GDS & CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van FABRIBETON-PROMONTA in sociale netwerken
Look for responds of FABRIBETON-PROMONTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABRIBETON-PROMONTA. Laat een reactie achter voor FABRIBETON-PROMONTA. FABRIBETON-PROMONTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABRIBETON-PROMONTA. Leave a respond for FABRIBETON-PROMONTA. FABRIBETON-PROMONTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABRIBETON-PROMONTA op de google maps. Adres en contacten FABRIBETON-PROMONTA
Location of FABRIBETON-PROMONTA on the google maps. Address and contacts of FABRIBETON-PROMONTA

Andere gerelateerde bedrijven als come FABRIBETON-PROMONTA FABRIBETON-PROMONTA: SALON 2000 | MAQUET | SCULIER P. | HAIRSTUDIO CHRISTEL | Marlier F

Other related companies as FABRIBETON-PROMONTA: SALON 2000 | MAQUET | SCULIER P. | HAIRSTUDIO CHRISTEL | Marlier F

FABRIBETON-PROMONTA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABRIBETON-PROMONTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05204742431. Het bedrijf FABRIBETON-PROMONTA bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 6; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FABRIBETON-PROMONTA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABRIBETON-PROMONTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABRIBETON-PROMONTA, openstaande posities, locatie van FABRIBETON-PROMONTA op de kaart.

FABRIBETON-PROMONTA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABRIBETON-PROMONTA, company assigned to the tax number BE05204742431. The company FABRIBETON-PROMONTA is located at the address: VAARTSTRAAT 6; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FABRIBETON-PROMONTA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FABRIBETON-PROMONTA is not available. You also can look at reviews of FABRIBETON-PROMONTA, open positions, location of FABRIBETON-PROMONTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABRIBETON-PROMONTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABRIBETON-PROMONTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABRIBETON-PROMONTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABRIBETON-PROMONTA, employees, financial statistics.