FA. WILLEMS & CO

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FA. WILLEMS & CO
Private companiesMetal Mining • FA. WILLEMS & CO

Contactgegevens FA. WILLEMS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. WILLEMS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. WILLEMS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 239; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53667390 (+32-53667390) 53667390 (+32-53667390)

Fax (fax): +32 (65) 862-41-70 +32 (65) 862-41-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. WILLEMS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. WILLEMS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. WILLEMS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. WILLEMS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. WILLEMS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. WILLEMS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. WILLEMS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. WILLEMS & CO
Products information FA. WILLEMS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE06553863525
Ondernemingsnummer: 2077758789
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. WILLEMS & CO
(Get full report from official database of BE for FA. WILLEMS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. WILLEMS & CO
Addition kinds of activities for FA. WILLEMS & CO

26211005. Tube voorraad | Tube stock
33121004. Blik | Tinplate
33419907. Germanium smelten en raffineren (secundair) | Germanium smelting and refining (secondary)
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
72169903. Droogreinigende verzamel- en distributiebureau | Drycleaning collecting and distributing agency
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering

Werken bij FA. WILLEMS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. WILLEMS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. WILLEMS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. WILLEMS & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

 • HVAC Technieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

 • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

 • Student callcenter zaterdag (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

 • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

 • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

 • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Spot Group

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van FA. WILLEMS & CO in sociale netwerken
Look for responds of FA. WILLEMS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. WILLEMS & CO. Laat een reactie achter voor FA. WILLEMS & CO. FA. WILLEMS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. WILLEMS & CO. Leave a respond for FA. WILLEMS & CO. FA. WILLEMS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. WILLEMS & CO op de google maps. Adres en contacten FA. WILLEMS & CO
Location of FA. WILLEMS & CO on the google maps. Address and contacts of FA. WILLEMS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. WILLEMS & CO FA. WILLEMS & CO: COIFFURE SOFIE | Jardin de Benjamin (Le) | EMMANUEL DAUBRESSE | LUC JESPERS | GERTY THIJS

Other related companies as FA. WILLEMS & CO: COIFFURE SOFIE | Jardin de Benjamin (Le) | EMMANUEL DAUBRESSE | LUC JESPERS | GERTY THIJS

FA. WILLEMS & CO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. WILLEMS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06553863525. Het bedrijf FA. WILLEMS & CO bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 239; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. WILLEMS & CO is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. WILLEMS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. WILLEMS & CO, openstaande posities, locatie van FA. WILLEMS & CO op de kaart.

FA. WILLEMS & CO is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. WILLEMS & CO, company assigned to the tax number BE06553863525. The company FA. WILLEMS & CO is located at the address: STATIONSSTRAAT 239; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. WILLEMS & CO is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. WILLEMS & CO is not available. You also can look at reviews of FA. WILLEMS & CO, open positions, location of FA. WILLEMS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. WILLEMS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. WILLEMS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. WILLEMS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. WILLEMS & CO, employees, financial statistics.