FA. VAN MARCKE

Contactgegevens FA. VAN MARCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN MARCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN MARCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELSE WANDELING 13BA; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56211305 (+32-56211305) 56211305 (+32-56211305)

Fax (fax): +32 (61) 696-87-86 +32 (61) 696-87-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN MARCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN MARCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN MARCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN MARCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN MARCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN MARCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN MARCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN MARCKE
Products information FA. VAN MARCKE

BTW identificatienummer (tax): BE06745574951
Ondernemingsnummer: 7799987792
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN MARCKE
(Get full report from official database of BE for FA. VAN MARCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN MARCKE
Addition kinds of activities for FA. VAN MARCKE

259902. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
01610407. Selderij boerderij | Celery farm
15420201. Boerenbouw | Farm building construction
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
25110603. Rokende stands: hout | Smoking stands: wood
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
45810301. Luchthaven | Airport
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij FA. VAN MARCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN MARCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN MARCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN MARCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

 • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

 • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

 • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

 • Huishoudhulp (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: X-TRA TIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Studentenjob

  Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

 • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Eco-dé bvba

  Type: Vaste Job

  Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

 • Logopedist(e) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: DECAT SOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van FA. VAN MARCKE in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN MARCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN MARCKE. Laat een reactie achter voor FA. VAN MARCKE. FA. VAN MARCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN MARCKE. Leave a respond for FA. VAN MARCKE. FA. VAN MARCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN MARCKE op de google maps. Adres en contacten FA. VAN MARCKE
Location of FA. VAN MARCKE on the google maps. Address and contacts of FA. VAN MARCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN MARCKE FA. VAN MARCKE: JOHNSON PUMP NV | WILRAMA | MATEUS GASPAR | REN? VERDIN | BTS LANGUAGE CENTER

Other related companies as FA. VAN MARCKE: JOHNSON PUMP NV | WILRAMA | MATEUS GASPAR | REN? VERDIN | BTS LANGUAGE CENTER

FA. VAN MARCKE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN MARCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06745574951. Het bedrijf FA. VAN MARCKE bevindt zich op het adres: ENGELSE WANDELING 13BA; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 615,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire..
De hoofdactiviteit van FA. VAN MARCKE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN MARCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN MARCKE, openstaande posities, locatie van FA. VAN MARCKE op de kaart.

FA. VAN MARCKE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN MARCKE, company assigned to the tax number BE06745574951. The company FA. VAN MARCKE is located at the address: ENGELSE WANDELING 13BA; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 615,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riel Sanitaire..
The main activity of FA. VAN MARCKE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN MARCKE is not available. You also can look at reviews of FA. VAN MARCKE, open positions, location of FA. VAN MARCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN MARCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN MARCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN MARCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN MARCKE, employees, financial statistics.