FA. STRIKOLITH-BELGI?

Contactgegevens FA. STRIKOLITH-BELGI?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. STRIKOLITH-BELGI?: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. STRIKOLITH-BELGI?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUTTERSSTRAAT 3BC; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56253540 (+32-56253540) 56253540 (+32-56253540)

Fax (fax): +32 (67) 537-47-60 +32 (67) 537-47-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. STRIKOLITH-BELGI?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. STRIKOLITH-BELGI?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. STRIKOLITH-BELGI?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. STRIKOLITH-BELGI?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. STRIKOLITH-BELGI?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. STRIKOLITH-BELGI?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. STRIKOLITH-BELGI?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. STRIKOLITH-BELGI?
Products information FA. STRIKOLITH-BELGI?

BTW identificatienummer (tax): BE01343048095
Ondernemingsnummer: 3129150390
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. STRIKOLITH-BELGI?
(Get full report from official database of BE for FA. STRIKOLITH-BELGI?)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. STRIKOLITH-BELGI?
Addition kinds of activities for FA. STRIKOLITH-BELGI?

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel

Werken bij FA. STRIKOLITH-BELGI?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. STRIKOLITH-BELGI?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. STRIKOLITH-BELGI?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. STRIKOLITH-BELGI?. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

 • isolateur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

 • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

 • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: DUBRUL

  Type: Studentenjob

  Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

 • Kelner student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE JACOB

  Type: Studentenjob

  Bedienen en adviseren van klanten.

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

 • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Flexijob

  Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van FA. STRIKOLITH-BELGI? in sociale netwerken
Look for responds of FA. STRIKOLITH-BELGI? in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. STRIKOLITH-BELGI?. Laat een reactie achter voor FA. STRIKOLITH-BELGI?. FA. STRIKOLITH-BELGI? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. STRIKOLITH-BELGI?. Leave a respond for FA. STRIKOLITH-BELGI?. FA. STRIKOLITH-BELGI? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. STRIKOLITH-BELGI? op de google maps. Adres en contacten FA. STRIKOLITH-BELGI?
Location of FA. STRIKOLITH-BELGI? on the google maps. Address and contacts of FA. STRIKOLITH-BELGI?

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. STRIKOLITH-BELGI? FA. STRIKOLITH-BELGI?: Leys Mark | Beerens Pascal Koeltechniek | FLANDRIA | RENDERS | De Golf

Other related companies as FA. STRIKOLITH-BELGI?: Leys Mark | Beerens Pascal Koeltechniek | FLANDRIA | RENDERS | De Golf

FA. STRIKOLITH-BELGI? is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. STRIKOLITH-BELGI?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343048095. Het bedrijf FA. STRIKOLITH-BELGI? bevindt zich op het adres: SCHUTTERSSTRAAT 3BC; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. STRIKOLITH-BELGI? is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. STRIKOLITH-BELGI? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. STRIKOLITH-BELGI?, openstaande posities, locatie van FA. STRIKOLITH-BELGI? op de kaart.

FA. STRIKOLITH-BELGI? is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. STRIKOLITH-BELGI?, company assigned to the tax number BE01343048095. The company FA. STRIKOLITH-BELGI? is located at the address: SCHUTTERSSTRAAT 3BC; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. STRIKOLITH-BELGI? is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. STRIKOLITH-BELGI? is not available. You also can look at reviews of FA. STRIKOLITH-BELGI?, open positions, location of FA. STRIKOLITH-BELGI? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. STRIKOLITH-BELGI?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. STRIKOLITH-BELGI?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. STRIKOLITH-BELGI?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. STRIKOLITH-BELGI?, employees, financial statistics.