FA. INTERVARIA

Contactgegevens FA. INTERVARIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. INTERVARIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. INTERVARIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMILE VERHAERENSTRAAT 1BD; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52331839 (+32-52331839) 52331839 (+32-52331839)

Fax (fax): +32 (64) 503-58-13 +32 (64) 503-58-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. INTERVARIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. INTERVARIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. INTERVARIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. INTERVARIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. INTERVARIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. INTERVARIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. INTERVARIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. INTERVARIA
Products information FA. INTERVARIA

BTW identificatienummer (tax): BE04482116699
Ondernemingsnummer: 4542266845
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. INTERVARIA
(Get full report from official database of BE for FA. INTERVARIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. INTERVARIA
Addition kinds of activities for FA. INTERVARIA

106102. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
36480103. Decoratieve verlichtingsinrichtingen | Decorative area lighting fixtures
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby

Werken bij FA. INTERVARIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. INTERVARIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. INTERVARIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. INTERVARIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

 • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

 • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

 • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

 • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

 • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Medewerker visafdeling (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

 • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

  Regio: POEDERLEE

  Bedrijf: CASA LUNA

  Type: Flexijob

  Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van FA. INTERVARIA in sociale netwerken
Look for responds of FA. INTERVARIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. INTERVARIA. Laat een reactie achter voor FA. INTERVARIA. FA. INTERVARIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. INTERVARIA. Leave a respond for FA. INTERVARIA. FA. INTERVARIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. INTERVARIA op de google maps. Adres en contacten FA. INTERVARIA
Location of FA. INTERVARIA on the google maps. Address and contacts of FA. INTERVARIA

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. INTERVARIA FA. INTERVARIA: Gillis Ph | Caprice (Le) | SOBIM SA | OLIVIER DACHKIN | ASK NV

Other related companies as FA. INTERVARIA: Gillis Ph | Caprice (Le) | SOBIM SA | OLIVIER DACHKIN | ASK NV

FA. INTERVARIA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. INTERVARIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482116699. Het bedrijf FA. INTERVARIA bevindt zich op het adres: EMILE VERHAERENSTRAAT 1BD; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. INTERVARIA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. INTERVARIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. INTERVARIA, openstaande posities, locatie van FA. INTERVARIA op de kaart.

FA. INTERVARIA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. INTERVARIA, company assigned to the tax number BE04482116699. The company FA. INTERVARIA is located at the address: EMILE VERHAERENSTRAAT 1BD; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. INTERVARIA is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. INTERVARIA is not available. You also can look at reviews of FA. INTERVARIA, open positions, location of FA. INTERVARIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. INTERVARIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. INTERVARIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. INTERVARIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. INTERVARIA, employees, financial statistics.