FA. GIJSBRECHTS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FA. GIJSBRECHTS
Private companiesMotion Pictures • FA. GIJSBRECHTS

Contactgegevens FA. GIJSBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. GIJSBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. GIJSBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HINNENBOOMSTRAAT 5BB; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33145445 (+32-33145445) 33145445 (+32-33145445)

Fax (fax): +32 (53) 384-52-64 +32 (53) 384-52-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. GIJSBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. GIJSBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. GIJSBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. GIJSBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. GIJSBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. GIJSBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. GIJSBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. GIJSBRECHTS
Products information FA. GIJSBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE03153045654
Ondernemingsnummer: 4392028808
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. GIJSBRECHTS
(Get full report from official database of BE for FA. GIJSBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. GIJSBRECHTS
Addition kinds of activities for FA. GIJSBRECHTS

244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain

Werken bij FA. GIJSBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. GIJSBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. GIJSBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. GIJSBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

 • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

 • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

 • ELEKTRICIEN VOOR MIDDENSPANNING (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een elektricien voor middenspanning met ervaring voor vaste tewerkstelling.

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

  Regio: LOMBARDSIJDE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

  Regio: ULBEEK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

 • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

 • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Sales Promotor Klein Elektro (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

 • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van FA. GIJSBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of FA. GIJSBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. GIJSBRECHTS. Laat een reactie achter voor FA. GIJSBRECHTS. FA. GIJSBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. GIJSBRECHTS. Leave a respond for FA. GIJSBRECHTS. FA. GIJSBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. GIJSBRECHTS op de google maps. Adres en contacten FA. GIJSBRECHTS
Location of FA. GIJSBRECHTS on the google maps. Address and contacts of FA. GIJSBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. GIJSBRECHTS FA. GIJSBRECHTS: APPEL'S | KBC | HAEGEMAN | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | Amis-Canins

Other related companies as FA. GIJSBRECHTS: APPEL'S | KBC | HAEGEMAN | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | Amis-Canins

FA. GIJSBRECHTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. GIJSBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03153045654. Het bedrijf FA. GIJSBRECHTS bevindt zich op het adres: HINNENBOOMSTRAAT 5BB; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. GIJSBRECHTS is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. GIJSBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. GIJSBRECHTS, openstaande posities, locatie van FA. GIJSBRECHTS op de kaart.

FA. GIJSBRECHTS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. GIJSBRECHTS, company assigned to the tax number BE03153045654. The company FA. GIJSBRECHTS is located at the address: HINNENBOOMSTRAAT 5BB; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. GIJSBRECHTS is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. GIJSBRECHTS is not available. You also can look at reviews of FA. GIJSBRECHTS, open positions, location of FA. GIJSBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. GIJSBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. GIJSBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. GIJSBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. GIJSBRECHTS, employees, financial statistics.