FA. DE ROOVER-POPPE

Contactgegevens FA. DE ROOVER-POPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE ROOVER-POPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE ROOVER-POPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIERSCHAARSTRAAT 17; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93482107 (+32-93482107) 93482107 (+32-93482107)

Fax (fax): +32 (9) 666-81-58 +32 (9) 666-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE ROOVER-POPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE ROOVER-POPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE ROOVER-POPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE ROOVER-POPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE ROOVER-POPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE ROOVER-POPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE ROOVER-POPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE ROOVER-POPPE
Products information FA. DE ROOVER-POPPE

BTW identificatienummer (tax): BE02499359130
Ondernemingsnummer: 5588439941
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE ROOVER-POPPE
(Get full report from official database of BE for FA. DE ROOVER-POPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE ROOVER-POPPE
Addition kinds of activities for FA. DE ROOVER-POPPE

516911. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
30890322. Ramen, kunststoffen | Windows, plastics
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
51819902. Bier en andere gefermenteerde moutalcoholen | Beer and other fermented malt liquors
57350203. archief | Records
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
70339901. campings | Campgrounds
79999908. Phrenologist | Phrenologist

Werken bij FA. DE ROOVER-POPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE ROOVER-POPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE ROOVER-POPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE ROOVER-POPPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

 • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Studentenjob

  Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

 • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Infront

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

 • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

 • Internal Account Manager Senior (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

 • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Guy autohandel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

Zoek naar antwoorden van FA. DE ROOVER-POPPE in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE ROOVER-POPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE ROOVER-POPPE. Laat een reactie achter voor FA. DE ROOVER-POPPE. FA. DE ROOVER-POPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE ROOVER-POPPE. Leave a respond for FA. DE ROOVER-POPPE. FA. DE ROOVER-POPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE ROOVER-POPPE op de google maps. Adres en contacten FA. DE ROOVER-POPPE
Location of FA. DE ROOVER-POPPE on the google maps. Address and contacts of FA. DE ROOVER-POPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE ROOVER-POPPE FA. DE ROOVER-POPPE: LES TRANSPORTS VERTS SA | GEN OPTIC | GHISLAIN MEESEN | Hacken C | VERTHE-INTERIEURS

Other related companies as FA. DE ROOVER-POPPE: LES TRANSPORTS VERTS SA | GEN OPTIC | GHISLAIN MEESEN | Hacken C | VERTHE-INTERIEURS

FA. DE ROOVER-POPPE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE ROOVER-POPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02499359130. Het bedrijf FA. DE ROOVER-POPPE bevindt zich op het adres: VIERSCHAARSTRAAT 17; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. DE ROOVER-POPPE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE ROOVER-POPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE ROOVER-POPPE, openstaande posities, locatie van FA. DE ROOVER-POPPE op de kaart.

FA. DE ROOVER-POPPE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE ROOVER-POPPE, company assigned to the tax number BE02499359130. The company FA. DE ROOVER-POPPE is located at the address: VIERSCHAARSTRAAT 17; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. DE ROOVER-POPPE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE ROOVER-POPPE is not available. You also can look at reviews of FA. DE ROOVER-POPPE, open positions, location of FA. DE ROOVER-POPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE ROOVER-POPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE ROOVER-POPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE ROOVER-POPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE ROOVER-POPPE, employees, financial statistics.