GHISLAIN MEESEN

Contactgegevens GHISLAIN MEESEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHISLAIN MEESEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHISLAIN MEESEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEREMSTRAAT 57; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12235941 (+32-12235941) 12235941 (+32-12235941)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHISLAIN MEESEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHISLAIN MEESEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHISLAIN MEESEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHISLAIN MEESEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHISLAIN MEESEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHISLAIN MEESEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHISLAIN MEESEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHISLAIN MEESEN
Products information GHISLAIN MEESEN

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GHISLAIN MEESEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHISLAIN MEESEN
(Get full report from official database of BE for GHISLAIN MEESEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHISLAIN MEESEN
Addition kinds of activities for GHISLAIN MEESEN

394905. Jachtuitrusting | Hunting equipment
541100. Kruidenierszaken | Grocery stores
28920220. Tnt en dnt, trinitrotoluene en dinitrotoluen | Tnt and dnt, trinitrotoluene and dinitrotoluene
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
80499901. acupuncteur | Acupuncturist

Werken bij GHISLAIN MEESEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHISLAIN MEESEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHISLAIN MEESEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHISLAIN MEESEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van GHISLAIN MEESEN in sociale netwerken
Look for responds of GHISLAIN MEESEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHISLAIN MEESEN. Laat een reactie achter voor GHISLAIN MEESEN. GHISLAIN MEESEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHISLAIN MEESEN. Leave a respond for GHISLAIN MEESEN. GHISLAIN MEESEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHISLAIN MEESEN op de google maps. Adres en contacten GHISLAIN MEESEN
Location of GHISLAIN MEESEN on the google maps. Address and contacts of GHISLAIN MEESEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GHISLAIN MEESEN GHISLAIN MEESEN: CBC | HONG-KONG CITY | De Keyser M | GARAGE BRISBOIS | Brys W

Other related companies as GHISLAIN MEESEN: CBC | HONG-KONG CITY | De Keyser M | GARAGE BRISBOIS | Brys W

GHISLAIN MEESEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHISLAIN MEESEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf GHISLAIN MEESEN bevindt zich op het adres: NEREMSTRAAT 57; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in GHISLAIN MEESEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHISLAIN MEESEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHISLAIN MEESEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHISLAIN MEESEN, openstaande posities, locatie van GHISLAIN MEESEN op de kaart.

GHISLAIN MEESEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHISLAIN MEESEN, company assigned to the tax number BE05469512939. The company GHISLAIN MEESEN is located at the address: NEREMSTRAAT 57; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Varkenskwekers. Products created in GHISLAIN MEESEN were not found.
The main activity of GHISLAIN MEESEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GHISLAIN MEESEN is not available. You also can look at reviews of GHISLAIN MEESEN, open positions, location of GHISLAIN MEESEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHISLAIN MEESEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHISLAIN MEESEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHISLAIN MEESEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHISLAIN MEESEN, employees, financial statistics.