FA. DE MEULENAERE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FA. DE MEULENAERE
Private companiesWater Transportation • FA. DE MEULENAERE

Contactgegevens FA. DE MEULENAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE MEULENAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE MEULENAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROCESSIEWEG 46; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51724322 (+32-51724322) 51724322 (+32-51724322)

Fax (fax): +32 (87) 105-51-65 +32 (87) 105-51-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE MEULENAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE MEULENAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE MEULENAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE MEULENAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE MEULENAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE MEULENAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE MEULENAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE MEULENAERE
Products information FA. DE MEULENAERE

BTW identificatienummer (tax): BE03353820800
Ondernemingsnummer: 7303131103
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE MEULENAERE
(Get full report from official database of BE for FA. DE MEULENAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE MEULENAERE
Addition kinds of activities for FA. DE MEULENAERE

356702. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
461399. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
28999901. Anti-glare materiaal | Anti-glare material
35240101. Cultivators (tuingereedschap) | Cultivators (garden tractor equipment)
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
51129901. Lege boeken | Blank books
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij FA. DE MEULENAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE MEULENAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE MEULENAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE MEULENAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

 • Magazijnier (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

 • Sanitair installateur (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

 • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

  Type: Vaste Job

  Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

Zoek naar antwoorden van FA. DE MEULENAERE in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE MEULENAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE MEULENAERE. Laat een reactie achter voor FA. DE MEULENAERE. FA. DE MEULENAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE MEULENAERE. Leave a respond for FA. DE MEULENAERE. FA. DE MEULENAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE MEULENAERE op de google maps. Adres en contacten FA. DE MEULENAERE
Location of FA. DE MEULENAERE on the google maps. Address and contacts of FA. DE MEULENAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE MEULENAERE FA. DE MEULENAERE: L. VANDENREYKEN | POLYKONSTRUKT DEKORBOUW | FRITUUR OP 'T HOEKSKE | RODE DUIVELS ZOUTLEEUW | TABLE D?COR

Other related companies as FA. DE MEULENAERE: L. VANDENREYKEN | POLYKONSTRUKT DEKORBOUW | FRITUUR OP 'T HOEKSKE | RODE DUIVELS ZOUTLEEUW | TABLE D?COR

FA. DE MEULENAERE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE MEULENAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03353820800. Het bedrijf FA. DE MEULENAERE bevindt zich op het adres: PROCESSIEWEG 46; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. DE MEULENAERE is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE MEULENAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE MEULENAERE, openstaande posities, locatie van FA. DE MEULENAERE op de kaart.

FA. DE MEULENAERE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE MEULENAERE, company assigned to the tax number BE03353820800. The company FA. DE MEULENAERE is located at the address: PROCESSIEWEG 46; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. DE MEULENAERE is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE MEULENAERE is not available. You also can look at reviews of FA. DE MEULENAERE, open positions, location of FA. DE MEULENAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE MEULENAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE MEULENAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE MEULENAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE MEULENAERE, employees, financial statistics.