FA. DAVID TEGELS

Contactgegevens FA. DAVID TEGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DAVID TEGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DAVID TEGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTSE STEENWEG 58; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59277500 (+32-59277500) 59277500 (+32-59277500)

Fax (fax): +32 (61) 101-37-94 +32 (61) 101-37-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DAVID TEGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DAVID TEGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DAVID TEGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DAVID TEGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DAVID TEGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DAVID TEGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DAVID TEGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DAVID TEGELS
Products information FA. DAVID TEGELS

BTW identificatienummer (tax): BE08318817138
Ondernemingsnummer: 6947448730
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DAVID TEGELS
(Get full report from official database of BE for FA. DAVID TEGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DAVID TEGELS
Addition kinds of activities for FA. DAVID TEGELS

202602. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
28699909. Chloraal | Chloral
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
59610000. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses

Werken bij FA. DAVID TEGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DAVID TEGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DAVID TEGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DAVID TEGELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Internal sales medewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

 • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

 • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

 • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

 • Student administratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

 • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

 • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: MEGAVOLT

  Type: Vaste Job

  Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

 • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

 • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van FA. DAVID TEGELS in sociale netwerken
Look for responds of FA. DAVID TEGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DAVID TEGELS. Laat een reactie achter voor FA. DAVID TEGELS. FA. DAVID TEGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DAVID TEGELS. Leave a respond for FA. DAVID TEGELS. FA. DAVID TEGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DAVID TEGELS op de google maps. Adres en contacten FA. DAVID TEGELS
Location of FA. DAVID TEGELS on the google maps. Address and contacts of FA. DAVID TEGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DAVID TEGELS FA. DAVID TEGELS: DOG CITY | Anja | Van Luchene-De Marrez | THE BEST HOME CLEANING | VALERE DE JONGHE

Other related companies as FA. DAVID TEGELS: DOG CITY | Anja | Van Luchene-De Marrez | THE BEST HOME CLEANING | VALERE DE JONGHE

FA. DAVID TEGELS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DAVID TEGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08318817138. Het bedrijf FA. DAVID TEGELS bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTSE STEENWEG 58; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 792,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. DAVID TEGELS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DAVID TEGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DAVID TEGELS, openstaande posities, locatie van FA. DAVID TEGELS op de kaart.

FA. DAVID TEGELS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DAVID TEGELS, company assigned to the tax number BE08318817138. The company FA. DAVID TEGELS is located at the address: NIEUWPOORTSE STEENWEG 58; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 792,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. DAVID TEGELS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DAVID TEGELS is not available. You also can look at reviews of FA. DAVID TEGELS, open positions, location of FA. DAVID TEGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DAVID TEGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DAVID TEGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DAVID TEGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DAVID TEGELS, employees, financial statistics.