FA. CLAESSENS-HABRAKEN

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FA. CLAESSENS-HABRAKEN
Private companiesTransportation Equipment • FA. CLAESSENS-HABRAKEN

Contactgegevens FA. CLAESSENS-HABRAKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CLAESSENS-HABRAKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CLAESSENS-HABRAKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENOOTSTRAAT 93; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89757830 (+32-89757830) 89757830 (+32-89757830)

Fax (fax): +32 (55) 549-25-75 +32 (55) 549-25-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CLAESSENS-HABRAKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CLAESSENS-HABRAKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CLAESSENS-HABRAKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CLAESSENS-HABRAKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CLAESSENS-HABRAKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CLAESSENS-HABRAKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CLAESSENS-HABRAKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CLAESSENS-HABRAKEN
Products information FA. CLAESSENS-HABRAKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CLAESSENS-HABRAKEN
(Get full report from official database of BE for FA. CLAESSENS-HABRAKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CLAESSENS-HABRAKEN
Addition kinds of activities for FA. CLAESSENS-HABRAKEN

287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
16290404. Houtverwijdering | Timber removal
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
27590502. Enveloppen: drukwerk, NSK | Envelopes: printing, nsk
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij FA. CLAESSENS-HABRAKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CLAESSENS-HABRAKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CLAESSENS-HABRAKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CLAESSENS-HABRAKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

 • Technieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

 • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

 • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

 • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

 • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

 • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

 • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: CLAEYS

  Type: Vaste Job

  Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

 • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

 • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van FA. CLAESSENS-HABRAKEN in sociale netwerken
Look for responds of FA. CLAESSENS-HABRAKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CLAESSENS-HABRAKEN. Laat een reactie achter voor FA. CLAESSENS-HABRAKEN. FA. CLAESSENS-HABRAKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CLAESSENS-HABRAKEN. Leave a respond for FA. CLAESSENS-HABRAKEN. FA. CLAESSENS-HABRAKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CLAESSENS-HABRAKEN op de google maps. Adres en contacten FA. CLAESSENS-HABRAKEN
Location of FA. CLAESSENS-HABRAKEN on the google maps. Address and contacts of FA. CLAESSENS-HABRAKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CLAESSENS-HABRAKEN FA. CLAESSENS-HABRAKEN: Serrien L | VH Bouw BVBA | BG HAIRDRESSING | JOSEPH GILLET | M.C.K.

Other related companies as FA. CLAESSENS-HABRAKEN: Serrien L | VH Bouw BVBA | BG HAIRDRESSING | JOSEPH GILLET | M.C.K.

FA. CLAESSENS-HABRAKEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CLAESSENS-HABRAKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf FA. CLAESSENS-HABRAKEN bevindt zich op het adres: GENOOTSTRAAT 93; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. CLAESSENS-HABRAKEN is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CLAESSENS-HABRAKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CLAESSENS-HABRAKEN, openstaande posities, locatie van FA. CLAESSENS-HABRAKEN op de kaart.

FA. CLAESSENS-HABRAKEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CLAESSENS-HABRAKEN, company assigned to the tax number BE05481872558. The company FA. CLAESSENS-HABRAKEN is located at the address: GENOOTSTRAAT 93; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. CLAESSENS-HABRAKEN is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CLAESSENS-HABRAKEN is not available. You also can look at reviews of FA. CLAESSENS-HABRAKEN, open positions, location of FA. CLAESSENS-HABRAKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CLAESSENS-HABRAKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CLAESSENS-HABRAKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CLAESSENS-HABRAKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CLAESSENS-HABRAKEN, employees, financial statistics.