FA. BEEUWSAERT

Contactgegevens FA. BEEUWSAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BEEUWSAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BEEUWSAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTESTRAAT 13; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56712221 (+32-56712221) 56712221 (+32-56712221)

Fax (fax): +32 (16) 901-65-16 +32 (16) 901-65-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BEEUWSAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BEEUWSAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BEEUWSAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BEEUWSAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BEEUWSAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BEEUWSAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BEEUWSAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BEEUWSAERT
Products information FA. BEEUWSAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05358001708
Ondernemingsnummer: 1248840332
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BEEUWSAERT
(Get full report from official database of BE for FA. BEEUWSAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BEEUWSAERT
Addition kinds of activities for FA. BEEUWSAERT

361200. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
02140100. Geiten | Goats
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
82110204. School voor voorbereidend hoger onderwijs in Amerika | Preparatory school

Werken bij FA. BEEUWSAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BEEUWSAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BEEUWSAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BEEUWSAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

 • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

 • Technieker (M/V) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Jobstudent (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

 • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

Zoek naar antwoorden van FA. BEEUWSAERT in sociale netwerken
Look for responds of FA. BEEUWSAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BEEUWSAERT. Laat een reactie achter voor FA. BEEUWSAERT. FA. BEEUWSAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BEEUWSAERT. Leave a respond for FA. BEEUWSAERT. FA. BEEUWSAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BEEUWSAERT op de google maps. Adres en contacten FA. BEEUWSAERT
Location of FA. BEEUWSAERT on the google maps. Address and contacts of FA. BEEUWSAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BEEUWSAERT FA. BEEUWSAERT: MARIE-PAULE DROULEZ | W.T.C. SPORT 93 NIJLEN | SPES NOSTRA INSTITUUT | MERCATO CASA | Parking Cath茅drale S.A.

Other related companies as FA. BEEUWSAERT: MARIE-PAULE DROULEZ | W.T.C. SPORT 93 NIJLEN | SPES NOSTRA INSTITUUT | MERCATO CASA | Parking Cath茅drale S.A.

FA. BEEUWSAERT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BEEUWSAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05358001708. Het bedrijf FA. BEEUWSAERT bevindt zich op het adres: KATTESTRAAT 13; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. BEEUWSAERT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BEEUWSAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BEEUWSAERT, openstaande posities, locatie van FA. BEEUWSAERT op de kaart.

FA. BEEUWSAERT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BEEUWSAERT, company assigned to the tax number BE05358001708. The company FA. BEEUWSAERT is located at the address: KATTESTRAAT 13; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. BEEUWSAERT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BEEUWSAERT is not available. You also can look at reviews of FA. BEEUWSAERT, open positions, location of FA. BEEUWSAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BEEUWSAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BEEUWSAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BEEUWSAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BEEUWSAERT, employees, financial statistics.