FA. ASSENTI-NATHIBAU

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FA. ASSENTI-NATHIBAU
Private companiesMetal Mining • FA. ASSENTI-NATHIBAU

Contactgegevens FA. ASSENTI-NATHIBAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. ASSENTI-NATHIBAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. ASSENTI-NATHIBAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHURHOVENVELD 3320; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11689668 (+32-11689668) 11689668 (+32-11689668)

Fax (fax): +32 (61) 390-63-78 +32 (61) 390-63-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. ASSENTI-NATHIBAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. ASSENTI-NATHIBAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. ASSENTI-NATHIBAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. ASSENTI-NATHIBAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. ASSENTI-NATHIBAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. ASSENTI-NATHIBAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. ASSENTI-NATHIBAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. ASSENTI-NATHIBAU
Products information FA. ASSENTI-NATHIBAU

BTW identificatienummer (tax): BE04314849853
Ondernemingsnummer: 4874877929
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. ASSENTI-NATHIBAU
(Get full report from official database of BE for FA. ASSENTI-NATHIBAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. ASSENTI-NATHIBAU
Addition kinds of activities for FA. ASSENTI-NATHIBAU

4612. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
22410402. Beltingen, geweven of gevlochten | Beltings, woven or braided
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
39991302. Vorms: weergave, kleding en show | Forms: display, dress, and show
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding

Werken bij FA. ASSENTI-NATHIBAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. ASSENTI-NATHIBAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. ASSENTI-NATHIBAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. ASSENTI-NATHIBAU. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

 • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

 • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

 • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIEN SOIGNE

  Type: Studentenjob

  Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

 • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

 • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van FA. ASSENTI-NATHIBAU in sociale netwerken
Look for responds of FA. ASSENTI-NATHIBAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. ASSENTI-NATHIBAU. Laat een reactie achter voor FA. ASSENTI-NATHIBAU. FA. ASSENTI-NATHIBAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. ASSENTI-NATHIBAU. Leave a respond for FA. ASSENTI-NATHIBAU. FA. ASSENTI-NATHIBAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. ASSENTI-NATHIBAU op de google maps. Adres en contacten FA. ASSENTI-NATHIBAU
Location of FA. ASSENTI-NATHIBAU on the google maps. Address and contacts of FA. ASSENTI-NATHIBAU

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. ASSENTI-NATHIBAU FA. ASSENTI-NATHIBAU: ALAIN HENRY DE FRAHAN | GARAGE NEVRAUMONT | FE. VERCA CONCEPT | PATRICK VAN HYFTE | LE RONDEAU-NIVELLES SPRL

Other related companies as FA. ASSENTI-NATHIBAU: ALAIN HENRY DE FRAHAN | GARAGE NEVRAUMONT | FE. VERCA CONCEPT | PATRICK VAN HYFTE | LE RONDEAU-NIVELLES SPRL

FA. ASSENTI-NATHIBAU is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. ASSENTI-NATHIBAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04314849853. Het bedrijf FA. ASSENTI-NATHIBAU bevindt zich op het adres: SCHURHOVENVELD 3320; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FA. ASSENTI-NATHIBAU is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. ASSENTI-NATHIBAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. ASSENTI-NATHIBAU, openstaande posities, locatie van FA. ASSENTI-NATHIBAU op de kaart.

FA. ASSENTI-NATHIBAU is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. ASSENTI-NATHIBAU, company assigned to the tax number BE04314849853. The company FA. ASSENTI-NATHIBAU is located at the address: SCHURHOVENVELD 3320; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FA. ASSENTI-NATHIBAU is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. ASSENTI-NATHIBAU is not available. You also can look at reviews of FA. ASSENTI-NATHIBAU, open positions, location of FA. ASSENTI-NATHIBAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. ASSENTI-NATHIBAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. ASSENTI-NATHIBAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. ASSENTI-NATHIBAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. ASSENTI-NATHIBAU, employees, financial statistics.