EYMAEL F.

Contactgegevens EYMAEL F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EYMAEL F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EYMAEL F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIMITE 12/14; 4020; LIEGE, België

Telefoon (phone): 43431723 (+32-43431723) 43431723 (+32-43431723)

Fax (fax): +32 (65) 479-22-15 +32 (65) 479-22-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EYMAEL F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EYMAEL F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EYMAEL F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EYMAEL F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EYMAEL F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EYMAEL F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EYMAEL F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EYMAEL F.
Products information EYMAEL F.

BTW identificatienummer (tax): BE06590942382
Ondernemingsnummer: 4486785888
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EYMAEL F.
(Get full report from official database of BE for EYMAEL F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EYMAEL F.
Addition kinds of activities for EYMAEL F.

508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
51490401. Macaroni | Macaroni
54310000. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
72159902. Wasserette routes, munten geëxploiteerd | Laundry machine routes, coin-operated
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij EYMAEL F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EYMAEL F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EYMAEL F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EYMAEL F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Student (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

 • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

 • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

  Type: Studentenjob

  Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADDAX MOTORS

  Type: Vaste Job

  Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • PHP developer back end (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

 • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

  Type: Flexijob

  Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van EYMAEL F. in sociale netwerken
Look for responds of EYMAEL F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EYMAEL F.. Laat een reactie achter voor EYMAEL F.. EYMAEL F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EYMAEL F.. Leave a respond for EYMAEL F.. EYMAEL F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EYMAEL F. op de google maps. Adres en contacten EYMAEL F.
Location of EYMAEL F. on the google maps. Address and contacts of EYMAEL F.

Andere gerelateerde bedrijven als come EYMAEL F. EYMAEL F.: Dymotec NV | Deridder M | TAXI DE LA GARE | HAULOTTE ET CIE | FR?D?RIC GIVRON

Other related companies as EYMAEL F.: Dymotec NV | Deridder M | TAXI DE LA GARE | HAULOTTE ET CIE | FR?D?RIC GIVRON

EYMAEL F. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EYMAEL F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06590942382. Het bedrijf EYMAEL F. bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIMITE 12/14; 4020; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van EYMAEL F. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EYMAEL F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EYMAEL F., openstaande posities, locatie van EYMAEL F. op de kaart.

EYMAEL F. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is EYMAEL F., company assigned to the tax number BE06590942382. The company EYMAEL F. is located at the address: RUE DE LA LIMITE 12/14; 4020; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis..
The main activity of EYMAEL F. is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EYMAEL F. is not available. You also can look at reviews of EYMAEL F., open positions, location of EYMAEL F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EYMAEL F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EYMAEL F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EYMAEL F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EYMAEL F., employees, financial statistics.