EURO PIPE LINING SERVICE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • EURO PIPE LINING SERVICE
Private companiesTransportation Services • EURO PIPE LINING SERVICE

Contactgegevens EURO PIPE LINING SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO PIPE LINING SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO PIPE LINING SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE CHARNEUX 57; 4890; THIMISTER-CLERMONT, België

Telefoon (phone): 87692828 (+32-87692828) 87692828 (+32-87692828)

Fax (fax): +32 (53) 617-29-63 +32 (53) 617-29-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO PIPE LINING SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO PIPE LINING SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO PIPE LINING SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO PIPE LINING SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO PIPE LINING SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO PIPE LINING SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO PIPE LINING SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO PIPE LINING SERVICE
Products information EURO PIPE LINING SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE03867980957
Ondernemingsnummer: 4108306884
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO PIPE LINING SERVICE
(Get full report from official database of BE for EURO PIPE LINING SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO PIPE LINING SERVICE
Addition kinds of activities for EURO PIPE LINING SERVICE

344299. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television

Werken bij EURO PIPE LINING SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO PIPE LINING SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO PIPE LINING SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO PIPE LINING SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

 • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

 • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

  Regio: MUNTE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

 • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

 • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

 • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

 • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

  Type: Vaste Job

  We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

 • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

  Type: Vaste Job

  Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

 • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE SPEELBERG

  Type: Werfreserve

  U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van EURO PIPE LINING SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of EURO PIPE LINING SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO PIPE LINING SERVICE. Laat een reactie achter voor EURO PIPE LINING SERVICE. EURO PIPE LINING SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO PIPE LINING SERVICE. Leave a respond for EURO PIPE LINING SERVICE. EURO PIPE LINING SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO PIPE LINING SERVICE op de google maps. Adres en contacten EURO PIPE LINING SERVICE
Location of EURO PIPE LINING SERVICE on the google maps. Address and contacts of EURO PIPE LINING SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO PIPE LINING SERVICE EURO PIPE LINING SERVICE: FORTIS | BEEKDAL | De Spiegelaere E (Mevr) | BATI-CARS | NAEGELS GEBRS

Other related companies as EURO PIPE LINING SERVICE: FORTIS | BEEKDAL | De Spiegelaere E (Mevr) | BATI-CARS | NAEGELS GEBRS

EURO PIPE LINING SERVICE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO PIPE LINING SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867980957. Het bedrijf EURO PIPE LINING SERVICE bevindt zich op het adres: ROUTE DE CHARNEUX 57; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van EURO PIPE LINING SERVICE is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO PIPE LINING SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO PIPE LINING SERVICE, openstaande posities, locatie van EURO PIPE LINING SERVICE op de kaart.

EURO PIPE LINING SERVICE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO PIPE LINING SERVICE, company assigned to the tax number BE03867980957. The company EURO PIPE LINING SERVICE is located at the address: ROUTE DE CHARNEUX 57; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of EURO PIPE LINING SERVICE is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO PIPE LINING SERVICE is not available. You also can look at reviews of EURO PIPE LINING SERVICE, open positions, location of EURO PIPE LINING SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO PIPE LINING SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO PIPE LINING SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO PIPE LINING SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO PIPE LINING SERVICE, employees, financial statistics.