De Spiegelaere E (Mevr)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • De Spiegelaere E (Mevr)
Private companiesTransportation Services • De Spiegelaere E (Mevr)

Contactgegevens De Spiegelaere E (Mevr): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Spiegelaere E (Mevr): address, phone, fax, email, website, opening hours

De Spiegelaere E (Mevr)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijsbeerlaan 35; 9850; Nevele, België

Telefoon (phone): 09 371 55 22 (+32-09 371 55 22) 09 371 55 22 (+32-09 371 55 22)

Fax (fax): +32 (50) 260-56-83 +32 (50) 260-56-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Spiegelaere E (Mevr): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Spiegelaere E (Mevr)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Spiegelaere E (Mevr)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Spiegelaere E (Mevr), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Spiegelaere E (Mevr). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Spiegelaere E (Mevr), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Spiegelaere E (Mevr). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Spiegelaere E (Mevr)
Products information De Spiegelaere E (Mevr)

BTW identificatienummer (tax): BE07317962646
Ondernemingsnummer: 3454895019
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in De Spiegelaere E (Mevr) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Spiegelaere E (Mevr)
(Get full report from official database of BE for De Spiegelaere E (Mevr))

Aanvulling soorten activiteiten voor De Spiegelaere E (Mevr)
Addition kinds of activities for De Spiegelaere E (Mevr)

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
519301. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
738402. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
47319906. Transport clearinghouse | Transport clearinghouse
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
73389904. Woordverwerkingsdienst | Word processing service

Werken bij De Spiegelaere E (Mevr): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Spiegelaere E (Mevr): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Spiegelaere E (Mevr). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Spiegelaere E (Mevr). Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van De Spiegelaere E (Mevr) in sociale netwerken
Look for responds of De Spiegelaere E (Mevr) in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Spiegelaere E (Mevr). Laat een reactie achter voor De Spiegelaere E (Mevr). De Spiegelaere E (Mevr) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Spiegelaere E (Mevr). Leave a respond for De Spiegelaere E (Mevr). De Spiegelaere E (Mevr) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Spiegelaere E (Mevr) op de google maps. Adres en contacten De Spiegelaere E (Mevr)
Location of De Spiegelaere E (Mevr) on the google maps. Address and contacts of De Spiegelaere E (Mevr)

Andere gerelateerde bedrijven als come De Spiegelaere E (Mevr) De Spiegelaere E (Mevr): Meric-Kebap R | Maison des Notaires | CHRISTIAN FIVET | YVES BATON | DEWEERT INTERSPORT NV

Other related companies as De Spiegelaere E (Mevr): Meric-Kebap R | Maison des Notaires | CHRISTIAN FIVET | YVES BATON | DEWEERT INTERSPORT NV

De Spiegelaere E (Mevr) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Spiegelaere E (Mevr), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07317962646. Het bedrijf De Spiegelaere E (Mevr) bevindt zich op het adres: Ijsbeerlaan 35; 9850; Nevele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in De Spiegelaere E (Mevr) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Spiegelaere E (Mevr) is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Spiegelaere E (Mevr) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Spiegelaere E (Mevr), openstaande posities, locatie van De Spiegelaere E (Mevr) op de kaart.

De Spiegelaere E (Mevr) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Spiegelaere E (Mevr), company assigned to the tax number BE07317962646. The company De Spiegelaere E (Mevr) is located at the address: Ijsbeerlaan 35; 9850; Nevele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in De Spiegelaere E (Mevr) were not found.
The main activity of De Spiegelaere E (Mevr) is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Spiegelaere E (Mevr) is not available. You also can look at reviews of De Spiegelaere E (Mevr), open positions, location of De Spiegelaere E (Mevr) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Spiegelaere E (Mevr), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Spiegelaere E (Mevr), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Spiegelaere E (Mevr), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Spiegelaere E (Mevr), employees, financial statistics.