EURO DESIGN RADIATOREN

Contactgegevens EURO DESIGN RADIATOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO DESIGN RADIATOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO DESIGN RADIATOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIMMERVELDWEG 25; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11812206 (+32-11812206) 11812206 (+32-11812206)

Fax (fax): +32 (86) 721-45-91 +32 (86) 721-45-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO DESIGN RADIATOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO DESIGN RADIATOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO DESIGN RADIATOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO DESIGN RADIATOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO DESIGN RADIATOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO DESIGN RADIATOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO DESIGN RADIATOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO DESIGN RADIATOREN
Products information EURO DESIGN RADIATOREN

BTW identificatienummer (tax): BE09653656005
Ondernemingsnummer: 3672424316
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Mat茅riaux: Radiateurs, Convecteurs.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO DESIGN RADIATOREN
(Get full report from official database of BE for EURO DESIGN RADIATOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO DESIGN RADIATOREN
Addition kinds of activities for EURO DESIGN RADIATOREN

449903. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
38410504. Bone rongeurs | Bone rongeurs
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies
76990108. Surveying instrument reparatie | Surveying instrument repair

Werken bij EURO DESIGN RADIATOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO DESIGN RADIATOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO DESIGN RADIATOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO DESIGN RADIATOREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

 • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

 • Parkingboy (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

 • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

 • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

  Type: Studentenjob

  Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

 • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • begeleider kinderopvang (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: OKO & ZO

  Type: Werfreserve

  - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

Zoek naar antwoorden van EURO DESIGN RADIATOREN in sociale netwerken
Look for responds of EURO DESIGN RADIATOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO DESIGN RADIATOREN. Laat een reactie achter voor EURO DESIGN RADIATOREN. EURO DESIGN RADIATOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO DESIGN RADIATOREN. Leave a respond for EURO DESIGN RADIATOREN. EURO DESIGN RADIATOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO DESIGN RADIATOREN op de google maps. Adres en contacten EURO DESIGN RADIATOREN
Location of EURO DESIGN RADIATOREN on the google maps. Address and contacts of EURO DESIGN RADIATOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO DESIGN RADIATOREN EURO DESIGN RADIATOREN: ESTEE LAUDER NV | BOSQUET CLAUDE | HET KLEINE VERSCHIL | HUIS PUZZZLES | JEAN PHILIPPE LAMBEAU ACADEMY

Other related companies as EURO DESIGN RADIATOREN: ESTEE LAUDER NV | BOSQUET CLAUDE | HET KLEINE VERSCHIL | HUIS PUZZZLES | JEAN PHILIPPE LAMBEAU ACADEMY

EURO DESIGN RADIATOREN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO DESIGN RADIATOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09653656005. Het bedrijf EURO DESIGN RADIATOREN bevindt zich op het adres: TIMMERVELDWEG 25; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Radiateurs, Convecteurs..
De hoofdactiviteit van EURO DESIGN RADIATOREN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO DESIGN RADIATOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO DESIGN RADIATOREN, openstaande posities, locatie van EURO DESIGN RADIATOREN op de kaart.

EURO DESIGN RADIATOREN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO DESIGN RADIATOREN, company assigned to the tax number BE09653656005. The company EURO DESIGN RADIATOREN is located at the address: TIMMERVELDWEG 25; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 434,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Radiateurs, Convecteurs..
The main activity of EURO DESIGN RADIATOREN is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO DESIGN RADIATOREN is not available. You also can look at reviews of EURO DESIGN RADIATOREN, open positions, location of EURO DESIGN RADIATOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO DESIGN RADIATOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO DESIGN RADIATOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO DESIGN RADIATOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO DESIGN RADIATOREN, employees, financial statistics.