EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.

Contactgegevens EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REEBOKLAAN 20; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34481526 (+32-34481526) 34481526 (+32-34481526)

Fax (fax): +32 (87) 688-38-71 +32 (87) 688-38-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUR.HANDELK.MARMER& GRAN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUR.HANDELK.MARMER& GRAN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.
Products information EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.

BTW identificatienummer (tax): BE01019775390
Ondernemingsnummer: 7392669677
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.
(Get full report from official database of BE for EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.
Addition kinds of activities for EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.

15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
36990000. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
38230300. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
46199902. Slurry pipeline operatie | Slurry pipeline operation
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters

Werken bij EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser / monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

 • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

 • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

 • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

 • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

 • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

 • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: EPIS NICOLO

  Type: Flexijob

  Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. in sociale netwerken
Look for responds of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. Laat een reactie achter voor EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. Leave a respond for EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.. EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. op de google maps. Adres en contacten EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.
Location of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. on the google maps. Address and contacts of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.

Andere gerelateerde bedrijven als come EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.: Agence Hippique Dumoulin SPRL | V?LO CLUB DE VEDRIN | De Kobbe | JOZEF VAN PUYMBROECK | Zwarte Lola

Other related companies as EUR.HANDELK.MARMER& GRAN.: Agence Hippique Dumoulin SPRL | V?LO CLUB DE VEDRIN | De Kobbe | JOZEF VAN PUYMBROECK | Zwarte Lola

EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01019775390. Het bedrijf EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. bevindt zich op het adres: REEBOKLAAN 20; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., openstaande posities, locatie van EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. op de kaart.

EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., company assigned to the tax number BE01019775390. The company EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. is located at the address: REEBOKLAAN 20; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. is not available. You also can look at reviews of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., open positions, location of EUR.HANDELK.MARMER& GRAN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUR.HANDELK.MARMER& GRAN., employees, financial statistics.