ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN

Contactgegevens ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D' ALZEMONT 33; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67214263 (+32-67214263) 67214263 (+32-67214263)

Fax (fax): +32 (81) 640-78-86 +32 (81) 640-78-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN
Products information ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN

BTW identificatienummer (tax): BE06271240234
Ondernemingsnummer: 7915618896
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis, Fournitures de Peinture, Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux de Couverture, Sable & Gravier, Tuiles, Asphalte, Mat茅riaux Imperm茅ables, Pl?tre & Plaques de Pl?tre, Produits d?茅tanch茅it茅, Produits en Ardoise, Mat茅riaux de Construction, Pierre, Pinceaux & Brosses, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries en Plastique, Goudron, Isolation, Ciment, Briques, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN
(Get full report from official database of BE for ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN
Addition kinds of activities for ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
025199. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
24410100. Dozen, hout | Boxes, wood
26219902. Kraft papier | Kraft paper
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
59999912. Schuim- en schuimproducten | Foam and foam products
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. Looking for open vacancies in other companies

 • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: NORDEX

  Type: Vervanging brugpensioen

  Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

 • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: t-interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

 • kelner restaurant (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Restaurant Cocotte

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: V.T.V.

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

 • Teamleader (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

 • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

 • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN in sociale netwerken
Look for responds of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. Laat een reactie achter voor ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. Leave a respond for ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN. ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN op de google maps. Adres en contacten ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN
Location of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN on the google maps. Address and contacts of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN: DE GRAVE | LABO BEHOPLUS | DANIEL DE POURCQ | G.E.T. COMPUTERS | FOTOGRAFIE LIEVE

Other related companies as ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN: DE GRAVE | LABO BEHOPLUS | DANIEL DE POURCQ | G.E.T. COMPUTERS | FOTOGRAFIE LIEVE

ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06271240234. Het bedrijf ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN bevindt zich op het adres: RUE D' ALZEMONT 33; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis, Fournitures de Peinture, Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux de Couverture, Sable & Gravier, Tuiles, Asphalte, Mat茅riaux Imperm茅ables, Pl?tre & Plaques de Pl?tre, Produits d?茅tanch茅it茅, Produits en Ardoise, Mat茅riaux de Construction, Pierre, Pinceaux & Brosses, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries en Plastique, Goudron, Isolation, Ciment, Briques, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, openstaande posities, locatie van ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN op de kaart.

ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, company assigned to the tax number BE06271240234. The company ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN is located at the address: RUE D' ALZEMONT 33; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Peintures & Vernis, Fournitures de Peinture, Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux de Couverture, Sable & Gravier, Tuiles, Asphalte, Mat茅riaux Imperm茅ables, Pl?tre & Plaques de Pl?tre, Produits d?茅tanch茅it茅, Produits en Ardoise, Mat茅riaux de Construction, Pierre, Pinceaux & Brosses, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries en Plastique, Goudron, Isolation, Ciment, Briques, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN is not available. You also can look at reviews of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, open positions, location of ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETABLISSEMENTS JOSEPH MARIN, employees, financial statistics.